Jump to content

Recommended Posts

Posted

apoxoro apo to forum 8a gino guest  :-[ pedia ego eimai 2 xronia edo exo liosi epi 2 xronia boi8ao members exo kani guides shares exo kani ta panta se auto to forum exo +3 karma kai den me bazi o maxtor sto team dld eleos edo mesa tou alounou ekane mia erotisi Sticky ok :S o SouKsou na poume epidi einai friend tou maxtor prepi na gini g.mod kai den ton exo di na postari apo kampousous mines kai emas na mas bgeni o kolos?? eleos dld re pedia edo mesa dld ti alo 8a dooo brv se autous pou axizoun ti 8esi ''Uploader'' ''Gold Member'' ''L2MOD-WOW MOD-CSMOD'' ''GLOBAL MOD'' auti pou einai to axizoun kai brv tous pou ta kataferan se merikous mines kai ego oute se 2 xronia eno exo pedefti sto developing !!!

osi 8elete ta katanoite osi den 8elete bristeme kante oti 8elete apo mena bb kai kali sinexia na exi to Maxcheaters ki to euxaristo pou me ekane enan kalo developer kai mporesa na helparo member :D

--BB

--WANTED13 IS GUEST

Posted

Exete ksefugei etC > ?

Ti s kanei na nomizeis oti to ka8e member p exei karma mpenei st team ?

Pisteueis oti mporeis na antapokri8eis stis apaitiseis tou forum k na krineis swsta ta members ?

An nai.. tote eisai gelasmenos.. to poli poli na mpeis k na antekseis 2 meres. Meta 8a kaneis ena la8os k 8a vgeis... Mono auto p eipes me to karma s arkei gia na katalavw tn xaraktira s... Mn nomizete oti oloi eiste gia to team k mn anarotieste pws mpenoun alloi...

Oute o xronos sou metraei pou trws edw mesa oute poso voi8as ta member allos paragontas einai pou dn prokeite na ktalaveis..

Oi portes einai anoixtes k ta skulia demena..

Bye

Posted

ok karma ego pistebo mporo na antapokri8o apla o maxtor den tiri tous nomous emena m lene boi8ao member kano guides shares kai ginome ego ta kano epi 2 xronia kai apotelesma :(

Posted

Re Filaraki afo0 milas sigekrimena gt dn kaneis ena akoma pm na ta akousw egw kai prizei ta @@ tou ka8e member kai ka8e mod..

ps:Na p katalava oti milaei gia mena.

3498344886_9d5058f28a_b.jpg

Posted

ok karma ego pistebo mporo na antapokri8o apla o maxtor den tiri tous nomous emena m lene boi8ao member kano guides shares kai ginome ego ta kano epi 2 xronia kai apotelesma :(

Nomous ?  Dn einai koinovoulio edw mesa.. Allo kanones allo nomoi.. K na s pw k kt...

DN UPARXOUN KANONES GIA TO TEAM.. o maxtor dialegei pios menei pios feugei zitontas prwta tn apopsi apo to team..

Dn ka8orisame tpt oti an ftaseis to 3 karma 8a mpeis sto team h an voi8iseis 50 atoma sinolika mpeneis.. Em ta les ta pisteueis kiolas.. gelaei o kosmos umartoN..

Epeidi to topic einai anuparkto..

Locked.. (Mn anoikseis allo me parapona gt dn 8a eimai toso kalos oso edw :P )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...