Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπερα και απο μενα σε ολους.Νεο μελος στην παρεα σας απο σημερα και εγω καθως μου το ζητησε ενας φιλος μου που προσπαθει εδω και καιρο με την δικια σας βοηθεια να κανει ενα καλο server για να μπορει να περνα ευχαριστα τις ωρες του με τους φιλους οπως ολοι μας φανταζομαι εδω μεσα.Εγω εχω καποιες σχετικες γνωσεις με το lineage τοσο ως player οσο και ως Αdmin και ισως σε ορισμενους να φανουν χρησιμες.Για αρχη σας δινω ενα ΝPC που κανει trade  την mix του Nobless με τα Items που ζηταει κανονικα στους server το  game.Με αυτο απλα αποφευγεις την διαδικασια τις Mix  μονο τιποτα παραπανω και αυτο αφορα κυριως τους low rate server που και εγω γουσταρω πολυ να ειμαι player.Θα το κανετε Download απο εδω:http://www.2shared.com/file/5612593/76e03abe/MixingManual.html?

Posted

poli wrea  gia kinourios proto sou topic k einai sxedon telio me mia foto pos einai aftos o trader k ti poulai 8a itane ena telio k sosto topic an k dn xriazotane olos aftos o prologos :P e tora oli exoume ta katef8ian patas 2 click k etimo alla pistebo einai kalo afto an 8es na kanis ligo diskolo ton server sou sinexise etc

Posted

Εχεις δικαιο καλε μου φιλε δεν το σκεφτηκα για την  foto θα το φροντισω, παντως το NPC αυτο ειναι το κλασικο NPC τις Mix που εχουν οι server τον <<κουβα>> δηλαδη! που κανει την κανονικη mix απλα εδω μπορει κανεις να αποφυγει την διαδικασια.Ευχαριστω για την παρατηρηση  σου εχεις δικαιο  νομιζω πως ειναι καλυτερα.

• 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...