Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dld...Gia na ftia3w dynasty wep prepei na vrw tin Recipe pou na leei Recipe : Dynasty Bow (100%) e?

Den exei 100% recipe ston official mono 60% opote katalabeneis oti einai para poli diskolo.

Episis ston Official na mazepseis monos sou ta mats einai akator8oto stadar 8a prepi na agoraseis arketa opou poulioude kai panakriba opote an 8es Dynasty ston official den glitoneis to ebay. 8es pola lefta..

Posted

Se rwtaw epidi skeftome na anoi3w enan Sobaro server me low rates..xwreis gmshop...kai genika customs...8elw na exw oti exei o official ena pragma...gt gia na ftia3w tetoion server toulaxiston o GM prepei na 3erei kapoia pragmata...! einai kai alla pou den 3erw...ama exei tin kalosini na mou ma8eis ligo ta basika ..steile mou se pm to mail sou...

Posted

Den exei 100% recipe ston official mono 60% opote katalabeneis oti einai para poli diskolo.

Episis ston Official na mazepseis monos sou ta mats einai akator8oto stadar 8a prepi na agoraseis arketa opou poulioude kai panakriba opote an 8es Dynasty ston official den glitoneis to ebay. 8es pola lefta..

kl dn einai kai akator8otw me seed mia xara bgenoun ta m alloy/s cokes/durabel ktl ktl to mono diskolo einai i rec kai ta blades kai fisika na bre8i kapios crafter na exi sto book tou dynasty

Posted

kl dn einai kai akator8otw me seed mia xara bgenoun ta m alloy/s cokes/durabel ktl ktl to mono diskolo einai i rec kai ta blades kai fisika na bre8i kapios crafter na exi sto book tou dynasty

Den einai san na craftareis ta S auta einai gtp pleon..cokes kai tetia mazebeis gtp kai briskis na agoraseis kai panf8ina..

Gia na craftareis Dynasty kai Icarus 8es pola kainouria pragmata pou den mazebode pou na xtipiese. px Leonard kai Orichalcum.

Ta orichalcum mporeis na ta mazepseis mono apo to hellbound me party kai se kana xrono liosimo 8a bgaleis 20 kai 8es kamia 300 kai gia na agoraseis poulioude 20 - 25 mill to 1.... An sou fenete toso eukolo mpes official kai kanta na se dw.