agapitos Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 na sai kl filos douleyei se mena mia xara kai ephaxna kati tetoio kai pali ty:P:P:P:P Quote
pao2001 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 kana frape ?? tpt fraps...eleos re...GJ keep it up Quote
DiasS Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 loipon ekana auto to guide gia na sas di3w pws na trabate videkia :P (oxi mono sto lineage ala genika oti iparxei stn epifania ergasias otan anigete kapio programa ktl..) 1)katebaste to programataki :P (patiste ekei p leei on screenrecorder.exe) http://www.nbxsoft.com/download.php afou to katebasete dn nomizw na exete kapio problima me to setup.. 2)afou to katebasete tre3te to programa patiste options>hotkeys>ekei diale3te me to pio koumpi 8a 3ekinaei na trabaei me pio na stamataei ktl.. 3)patiste options>general options> markarete panw panw ekei p leei Full Screen, kai katw ekei p leei "minimize program on start recording" meta -->ok<-- 4) options>video options kai ekei p leei Quality pigenete to sto 100 5) patiste to kokino koumpaki kai 3ekiniste na trabate :P me to kai me to ble stamatate na trabate :P :P telos borite na trabate osa videakia 8elete :P an exete akoma problima postarete edw :P i pigenete se auth tn istoselida exei poli kalhtero guide apo to diko m ti na kanoume xD(einai sta aglika) http://www.nbxsoft.com/how-to-use-screen-recorder.php ola gg re file...2 apories mono.... 1on p mporo na t vro? psaxno pantou alla dn vrisko t video.... 2on t vrisko eki sto psaxtiri t vazo utube k dn mpeni :/ why? Quote
maxmyt Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 epileghs esi pou na apothikebete apo options ke nomizo ama den exeis epilexei apothikebode sta programa files mesa sto programa Quote
GameOver Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 KaLoO.. KaLoS FiLe.. Kalo Programataki.. Quote
Stealth Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Grhgoro - eukolo - aplo , oti akrivws xreiazetai ena guide. Mpravo synexise etsi. (An kai egw fraps xrhsimopoiw perrisotero gia ola ta paixnidia.) Quote
NoSti* Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 nC sinexise etc na mas ferneis k alla progs tetoia gia na mporoume k emeis na ma9enoume :).. Quote
Furiosus Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ego xrisimopoio Fraps, alla anyway kalo einai to Guide. xD Xrisimo. Quote
NoSti* Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Off Topic:re pedia ti einai to fraps??? mipws ekeino pou travas mesa apo to l2?? Quote
mVecAtoR Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Molis ekana record ena videaki alla dn 3erw me pion player na to balw na pai3ei plz kapios na m pei ( me vlc dn paizei) Quote
M4xTheH4cher Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 emena pantos m arese poli ke den ixera auto to programataki thanx for share file Quote
karapapasj Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Mporeite na linkarete mhpws kana site na katebasoume to fraps?Oxi trial omws....to full version An kapiou tou einai eukolo dld btw nice post xD Quote
sedela Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 thanks man nice share edit file para pollh wraio share alla pos bazw na akougete hxos xana edit filemou thanks katapliktiko piramatistika kai brika tin foni elpizo na min eine trial Quote
Recommended Posts