Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ena aplo proggramataki gia na diaskedasete :)...  legete CheatEngine 5.4 kai boreite na to kanete download apo to google... me auto to prog  allazete xrwma sta opla sas h kai trexete mexri kai 10k speed..( opws eipa kai prin einai gia xavale.. mono eseis boreite na ta vlepete auta :) )  gia to pws tha to xrhshmopoihsete  einai aplo... tha diaale3ete  panw aristera me poio programma thelete na to tre3ete kai amesws meta tha pate sto game speed katw de3ia.. ekei tha orisete to speed sas... euxaristw :))

Posted

Ena aplo proggramataki gia na diaskedasete :)...  legete CheatEngine 5.4 kai boreite na to kanete download apo to google... me auto to prog  allazete xrwma sta opla sas h kai trexete mexri kai 10k speed..( opws eipa kai prin einai gia xavale.. mono eseis boreite na ta vlepete auta :) )  gia to pws tha to xrhshmopoihsete  einai aplo... tha diaale3ete  panw aristera me poio programma thelete na to tre3ete kai amesws meta tha pate sto game speed katw de3ia.. ekei tha orisete to speed sas... euxaristw :)) http://www.cheatengine.org/download.php

Posted

vsk to cheat engine pianei kanonikotata se w0w private servers ;) perpatas sto nero,full speed,aoratos ktl... alla sto l2 einai eikoniko k riskareis gia ban!

Posted

Dn s anevazi to speed eos ta 10k.

Anevazi tin taxitita pou trexi to L2. Dld ola ginonde grigorotera apo to kanoniko.

P.s mono esi vlepis tin megali taxitita k kanis alos

Posted

:P

no spam!

/ontopic dn exei noima to topic sou file apla mas les to name kai ti kanei,oxi pws ginete kai apo pou mporoume na to kanoume download!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...