NiGGaZ Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Eiste ektos thematos 1Waring! Tin epomeni fora -1 kai stous dyo! Mou aresoune ta grafiti mono apo epagelmaties pou to katexoune... oxi apo ampalous ... pou xalane tixous. oloi apo kapou 3ekinisan na to 8umasai ayto...! Quote
xKenji Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kai ali mia erwtisoula ! Poso kanoun peripou kai pou mporw na vrw! O.o pou meneis na sou pw? montana sinistw... <3 apo 7 eurw ;P Quote
Georgekiato15 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 pou meneis na sou pw? montana sinistw... <3 apo 7 eurw ;P Hmm... akrivoutsika einai ! xD Xulokastro menw! Quote
RєVєnGeR^ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hmm... akrivoutsika einai ! xD Xulokastro menw! lmao???Intergames ftw..ka8e kalokairi ekei paw diakopeC.. :O btw.. Pepe platia viktorias mtn hardcore <3 Quote
Georgekiato15 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 lmao???Intergames ftw..ka8e kalokairi ekei paw diakopeC.. :O btw.. Pepe platia viktorias mtn hardcore <3 Xaxax! Kamene! ... apo olo to xulokastro mono to Internet cafe 3ereis!?!?!? xD Quote
RєVєnGeR^ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Xaxax! Kamene! ... apo olo to xulokastro mono to Internet cafe 3ereis!?!?!? xD OxI mwre p@p@r@ :P 8a r8w ksilokastro se kana 2mino na ta poume face2face..k pes tou niora t n00ba oti 8a trwei xwma feto0c! Quote
Georgekiato15 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 OxI mwre p@p@r@ :P 8a r8w ksilokastro se kana 2mino na ta poume face2face..k pes tou niora t n00ba oti 8a trwei xwma feto0c! x0ax0a0x0a0xa0x0a0xa0x0a0x0a0xa0x0a0xa0x0a0x0a Eimaste kai stin idia taxi! xD .... o.O Ante na doume poios eisai xD ... Alla 50% 8a eimai sto kiato ... alla pote den xereis :S Quote
RєVєnGeR^ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 x0ax0a0x0a0xa0x0a0xa0x0a0x0a0xa0x0a0xa0x0a0x0a Eimaste kai stin idia taxi! xD .... o.O Ante na doume poios eisai xD ... Alla 50% 8a eimai sto kiato ... alla pote den xereis :S s dinw ena simadi..epeza fgames me name bizompala k menw akrivos dipla karfi anamesa se intergames k pelekan..tecpa soz gia offtopic!!! Egw prwtimaw na vafw me hardcore mtn gia 2 logous. 1)ine pio ftina 2)kalutero xrwma k meta prwtimo ta mtn gold gt exoun mia mirodia mastoura sketi k gamaei :D Quote
NiGGaZ Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 s dinw ena simadi..epeza fgames me name bizompala k menw akrivos dipla karfi anamesa se intergames k pelekan..tecpa soz gia offtopic!!! Egw prwtimaw na vafw me hardcore mtn gia 2 logous. 1)ine pio ftina 2)kalutero xrwma k meta prwtimo ta mtn gold gt exoun mia mirodia mastoura sketi k gamaei :D t 7 eyrw re kenz?trela8ikes..2,5 eyrw exoun ta f8inotera montana...mtn=montana episis 8eopoula an eispneeis to spray borei na dimiourgi8ei karkinos....lene oti einai karkinogono....oxi me mia fora e...g ayto yparxoun oi maskes sta xrwmatopoleia... Quote
Georgekiato15 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 s dinw ena simadi..epeza fgames me name bizompala k menw akrivos dipla karfi anamesa se intergames k pelekan..tecpa soz gia offtopic!!! Egw prwtimaw na vafw me hardcore mtn gia 2 logous. 1)ine pio ftina 2)kalutero xrwma k meta prwtimo ta mtn gold gt exoun mia mirodia mastoura sketi k gamaei :D To kserw to spiti sou! xD Vasika egw den epeza pote mou fgames! .... On Topic: Einai eidika katastimata pou ta poulane?!?!?! Quote
xKenji Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 t 7 eyrw re kenz?trela8ikes..2,5 eyrw exoun ta f8inotera montana...mtn=montana episis 8eopoula an eispneeis to spray borei na dimiourgi8ei karkinos....lene oti einai karkinogono....oxi me mia fora e...g ayto yparxoun oi maskes sta xrwmatopoleia... ti mege8os re? egw s lew ta 400aria.. ;D btw ir8an mtn 94 sto magazi p poulaei cans xD paw aurio na parw :P ta spane ^^ Quote
RєVєnGeR^ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ti mege8os re? egw s lew ta 400aria.. ;D btw ir8an mtn 94 sto magazi p poulaei cans xD paw aurio na parw :P ta spane ^^ pwpw nai mlk evapsa mia fora..treli kaula milame..me mia 3ara valvida traviksa kati tagidia..otan leme oti to xrwma TA SPAEI?! Quote
Georgekiato15 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Mporei kai emena na mou lisei tin aporia?!?!?! :( Einai eidika katastimata pou ta poulane H oxi ?!?!?! Quote
xKenji Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 otan leme oti to xrwma TA SPAEI?! leaks, lines, pressure. tha m peite ma ayto ri8mizetai apo tin valvida alla oxi aparaitita ^^ Quote
NiGGaZ Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Mporei kai emena na mou lisei tin aporia?!?!?! :( Einai eidika katastimata pou ta poulane H oxi ?!?!?! oxi....re dn einai dynaton na m exoun magazia p na poulane spray sto 3ulokastro eleos.... mn vgainoume ektos thematos.. :)! Quote
Recommended Posts