Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gia sas mporei kapoios na mou perigrapsei pos douleuei to paypal?

Ekana personal xristi kai egina xristis kai meta mou elege na simpliroso tin pistotiki m, pou den exo i xoris pistotiki patisa to xoris pistotiki kai mou ebgale na kata8eso lefta alla se mia trapeza "Bank of America N.A,Athens" mporei na mou pei kapoios pia trapeza einai auti? Mporo na kata8eso ta lefta se apo opia nane trapeza i auti tin sigkekrimeni? Meta mou edosan kai IBAN/ari8mos kata8esis kai PAYPAL ID. Episis mou edosan ena HEBIC (Hellenic Bank Identifycation code) kai mou exei ena ari8mo. mporei na me boi8isei kapoios? Ty.

Posted

To kalitero pou exeis na kaneis einai na pas se mia trapeza.....pou na ekdidei PREPAID CARDS .

an eisai enilikos mporeis na bgaleis monos sou..alliws 8a pas me tin mamaka:) kai 8a bgaleis.

Auti i karta den einai pistotiki ....apla tin fortoneis lefta kai agorazeis mesw internet......einai apolita asfales!

Meta pas sto paypal kai ekei pou leei na valeis ton ari8mo karta patas VISA kai ton ari8mo tis prepaid card pou exeis.

Dokimase axizei!!!

P.S. Tin karta stin dinoun me tin mia den perimeneis ka8olou stin trapeza!

Posted

pedes kalhspera kai apo mena.sxetika me aythn thn karta  exete kapoia protash na kanete  pia pisteyete oti einai h kalyterh lush?aytes oi kartes h oi paysafe kard mhpos einai kalyteres ?eyxaristo

Posted

pedes kalhspera kai apo mena.sxetika me aythn thn karta  exete kapoia protash na kanete  pia pisteyete oti einai h kalyterh lush?aytes oi kartes h oi paysafe kard mhpos einai kalyteres ?eyxaristo

koita egw dn kserw poia einai i kaliteri alla 3erw oti i paysafecard einai apo tis best i kai i best gia donate i plirwmes mesw internet.epidi pas sto ekdotiko mixanima i sto periptero pou tis ekdidi vgazeis mia kai ksereis oti dn tha s klepsoun ton kodiko i oti tha exeis mesa lefta kai tha sta klepsoun.ara me paysafecard min fovasai.to idio isxiei kai gia tin proplirwmeni karta.aplos prepei na petagese mexri tin trapeza na tin gemizeis me ena poli poli mikro pososto epivarinseis.apo oti thimame sta 100euro kserw gw s pernoun ena dil. tha exeis 99.tis pistwtikes na fovasai opou mporoun na se klepsoun kai oi trapezes se xrewnoun m ena posoto peripou 8-10%epi twn xrimatwn pou 3odepses.ara kalitera paysafecard kai proplirwmenes.
Posted

sosta  polu sosta ayta pou les apla  yparxei kai ena allo zhthma pou prepei na exei kaneis  upopsin fantazomai auto tis anonimias  kai kata poson h eteria (datacenter) pou exeis shkosei ton server den 8a se afhsei ekte8hmeno se periptosh pou exeis problhmata.