Jump to content

Recommended Posts

Posted

pedia yparxei kapio programma pou na ine auto klik kai na agorazis kai na poulas apo npc mono me ena patima koubiou....kai na mi xriazete na xexeriastis  ::) exo vri ena bug se enan server kai thelo na mou pite an yparxei kapio programma pou na kani ayto to pragma....i adamivi sto programa ine na sas po se pion server ine kai ti idus bug ine ayto....pados o server ine rpg gnostos... ;D

Guest Thanos47
Posted

pedia yparxei kapio programma pou na ine auto klik kai na agorazis kai na poulas apo npc mono me ena patima koubiou....kai na mi xriazete na xexeriastis  ::) exo vri ena bug se enan server kai thelo na mou pite an yparxei kapio programma pou na kani ayto to pragma....i adamivi sto programa ine na sas po se pion server ine kai ti idus bug ine ayto....pados o server ine rpg gnostos... ;D

eleoc i to bug me tis seles apo ta pets les i ta jevel m to hlapex an patisis snifer mkai paris ton kodiko mporis mono na agorasis an patisis auto meta an thes na rotisis kati thanos_Xes@hotmail.com

Posted

gine xseka8aros gimboy.h ta moirazeste eite oxi ! den katalbainw thn taktikh dounnai k labein!oloi mia parea eimaste k ta moirazoume/maste ola

Posted

Search button ...o Koufo dixnei pos ginete ...YPARXEI

esy rithmizeis kiniseis pontikiou kai ta klik tou ...

to kanei mexri na pethaneis i na kopei to reyma

den thimame link ...

Searchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Posted

Ena exw na pw hLaPex! Xrisimopiise to sniffing mazi me ligo mialo kai den xriazese ta klik...

8a pw perissotera ama mas peis to bug kai ton server... Alios den borw na voi8isw giati 8a pigenw sta tifla..

Posted

Den pistevw na les afto pou agorazeis 2.000.000.000 ++ potions... Giati afto einai arxeo kai 8a einai 8avma na litourgei

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...