Jigsaw* Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ston mafia gia na piasei prepei na to kaneis poles fores kai tha piasei !!!!!!!!!!!!!!! ston mafia an pianei efkola!!!! aftos einai o server pou leo oti poli efagan ban apo afto!
TexasJunior Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 pali den katalava klaps klaps! erotisi ! trade me tous 2 char kanoume se auton poy tha tou klepsoume ta items e?\ Akiro! to katalava thx!
Jigsaw* Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 pali den katalava klaps klaps! erotisi ! trade me tous 2 char kanoume se auton poy tha tou klepsoume ta items e?\ Akiro! to katalava thx! kane eksaskisi me enan filo sou....pantos to bug doulevei kanonika
BloodyWarrior Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=43961.0 polu pio nwris apo esena.. apla pata SEARCH ti kanete re eleosgia na parete karma lul to topic mpori na exei gini post pio prota apo auto edw alla dn katalabenis tpt apo osa leei //On Topic Good Job epitelous katalava pws na kanw double-trade.. thx!! poli xrisimo bug! tha s edina +1 karma alla s exei dosei idi o fakoykas!
`Gerero® Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=43961.0 polu pio nwris apo esena.. apla pata SEARCH ti kanete re eleosgia na parete karma lul soz file ala an to exeis katalabei to paidi ston link p edoses dn to eksigei kl giauto brethike ena alo paidi kai to ekane akoma kalitera kai egine antilipto telika giauto pire kai to karma gt einai ena poli kalo bug kai to eksigise teleia giauto nomizo ego to pire !!! xD
marina69 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 FIlos to idio bug akrivos to grafi to pedi apo pano kalo alla klemeno vres kana diko sou :P
Jigsaw* Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ena oreo bug ine re paidia basika ine ...PARAPLANISI.... lol den einai akrivos paraplanisi alla moiazei arketa
Freyr Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 To xerw oreo ine to kako ine omos pos ftanei ena simio poy se xerun oli kai den exis na klepsis alo!:P
Jigsaw* Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 To xerw oreo ine to kako ine omos pos ftanei ena simio poy se xerun oli kai den exis na klepsis alo!:P tote ftiaxneis neo char :P :D 0xa0x00ax0a0x0a
TorRento® Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 sostos xD egw auto kanw e paidia mipws mporeite na me peite pws bazete tis foto sas?
Recommended Posts