Jump to content

Recommended Posts

Posted

wraio guide auta p ta brikes?

απο τα λογια ολων βγηκε συμπερασμα + το οτι ρωτησα εναν φιλο του μπαμπα μ που σπουδασε αμερικη για κτ στουσ υπολογυστες δν θυμαμαι τι.
Posted

kai apo pou re skills prokeipth oti mphke h ncsoft ston server sou kai phge kai 71 level kai to katalabes kai monos sou kai ma kaneis kai diafhmhsh thn koloselida sou.blepeis esy na mphke?ego den eida tipota kai ektos apo ayto exe upopsin oti to mono pou den kanoun einai na mpenoun se server kai na xp mexri na doun an exeis donate kai tetoies malakies.o ka8enas leei oti tou katebei  mou fainete kia anti na boh8ane kanoun zhmia ayto exo na po ego.Ena teleytaio gia na ksereis h ncsoft exei perisoterous apo 100 tropous na dei ton server sou kai na ton tsekarei to 8ema einai na mhn ton dei giati an ton dei polu apla trexate podarakia mou

Posted
kai apo pou re skills prokeipth oti mphke h ncsoft ston server sou kai phge kai 71 level kai to katalabes kai monos sou kai ma kaneis kai diafhmhsh thn koloselida sou.blepeis esy na mphke?ego den eida tipota kai ektos apo ayto exe upopsin oti to mono pou den kanoun einai na mpenoun se server kai na xp mexri na doun an exeis donate kai tetoies malakies.o ka8enas leei oti tou katebei  mou fainete kia anti na boh8ane kanoun zhmia ayto exo na po ego.Ena teleytaio gia na ksereis h ncsoft exei perisoterous apo 100 tropous na dei ton server sou kai na ton tsekarei to 8ema einai na mhn ton dei giati an ton dei polu apla trexate podarakia mou

ides puthena to onoma tu server p les gia diafimisi ego ipa oti bike enas char pes me onoma (*ncsoft*) ke den epeze apla evlepe ton server ama thes pistepseto ego pistevo oti tis ncsoft prepi na ine gt evlepe apla ton server afto itane ena mina meta p anikse o server ama den pistevis rota ton (dreamteam1)user edo ke pestu an exi bi ston server ###### afto p anikses tha katalavi i ncsoft gt aftos m ipe oti ine tis ncsoft gt ego den to iksera m lei oti mpori na mas klisi ton server

afto ithela na po esi pes oti thes ine diko s thema gia na katalavis proti mera o server ixe 97 char online proti mera hopzone enoo....................exi stin db pano apo 6.000 acc

emena den m to eklise

488892920.png

Posted

skills

Little Cheater

Albania

l2dreamteam.ucoz.com

Re: NCsoft Συμπερασμα αν κλινει σερβερς η οχι!!!!!Δειτε Σημαντικο!!!

« Reply #207 on: June 05, 2009, 03:56:01 AM » Quote 

--------------------------------------------------------------------------------

pedes i NCsoft bike sto dikomu server www.l2dreamteam.ucoz.com pige 71lvl kitakse oti ine na di ke den m ekane tpt apla elekse ton server pistevo kitaze sinexia ta costum shop genika oso exi na kani me ta shop ke den ksana bike apo tin stigmi p vgike

Ayto to post den einai to diko sou?Apofasise telika h ncsoft ekane xp kai phge 71 level h ekane mono boltes ena mhna  kai meta eipe na paei diakopes se kanena nisaki kai epistrefei meta pali na sunexisei.loipon akou na ma8eneis kai na mhn paraplhroforeis  ton kosmo pou diabazei ayta ta trela pou grafete edo mesa merikes fores.Loipon epidei yparxei ena tmima tis etereias poy asxoleite akribos me ayto to pragma dhladh na anixneyei tous private servers pou exoun orismena xarakthristika ta opoia xrizoun idietereis prosoxhs apo thn ncsoft epeidh 8eorei oti prosbalete kai ayta ta xaraktiristika ta ka8orizei ka8e fora ayth opos 8elei dhladh an einai  arxeia donate online players h oti allo tous katebei sto nou ka8e fora.Tora pos kanei thn anagnvrhsh kai apo pou einai  o server ka8e fora yparxei enas polu aplos tropos kai ksekinao gia paradeigma ston  dikos sou server l2dreamteam.ucoz.com mpeno sto site kai katebazo ta download  files pou dineis kai apo kei blepo thn ip sou, an xreishmopieis host , an exeis patsarismeno to ini, an einai apo spiti h apo datacenter kai se pia xora einai ayto to datacenter.Pos ginete ayto?Polu apla aytoi exoun programata ego 8a to kano xeirokinhta.1)pame enarksei ektelesh 2)cmd 3)grafoume tracert kai to name tou site sou h thn ip sou kai apla mas bgazei olh thn diadromh sou apo pou erxese kai pou phgeneis.  4)to ini sou exei mesa thn ekseis dieyuynsh  ServerAddr=l2albania.no-ip.biz ara aytomatos ksero thn ip sou kai epomenos blepo thn etereia pou se yposturizei sunepos os ncsoft tous kano mia aplh ethsh kai exo ta steixeia pou xreiazomai kai se kano thn munhsh kai zhto pou kahkes meta.Katalabes ligo polu pos douleyoun aytoi?To 8ema einai na mhn mpoun sthn diadikasia ka8olou kai blepeis oti einai apla ta pragmata polu apla gia na entopisoun enan server kai na doun thn diadromh tous.Pare thn diki sou diadromh na thn exeis doro.  Microsoft Windows XP [Έκδοση 5.1.2600]

© Πνευματικά δικαιώματα 1985-2001 Microsoft Corporation

C:\Documents and Settings\user>tracert ServerAddr=l2albania.no-ip.biz

Παρακολούθηση της διαδρομής προς: ServerAddr=l2albania.no-ip.biz [69.65.19.125]

με μέγιστο πλήθος αναπηδήσεων 30:

1    74 ms    99 ms    99 ms  dsldevice.lan [192.168.1.254]

2    20 ms    *      23 ms  80.106.108.21

3    21 ms    19 ms    19 ms  80.106.229.73

4    24 ms    22 ms    21 ms  thes-crsa-koza7609a-1.backbone.otenet.net [79.12

8.228.17]

5    21 ms    23 ms    28 ms  gig0-0-0-cr01-otenet.the.OTEGlobe.net [62.75.8.1

37]

6    71 ms    70 ms    71 ms  pos0-8-2-0-crs01.fra.oteglobe.net [62.75.4.34]

7    79 ms    72 ms    72 ms  cr02.frf02.pccwbtn.net [80.81.192.50]

8  181 ms  182 ms  183 ms  ae12.er1.Chi2.Servernap.net [66.252.3.129]

9  183 ms  195 ms  198 ms  te9-4.csr2.Chi3.Servernap.net [66.252.0.69]

10  183 ms  183 ms  200 ms  v998.csr1.Chi3.Servernap.net [69.39.239.176]

11    *        *        *    Εξαντλήθηκε το χρονικό όριο της αίτησης.

12

sostos?

Posted

oti den mporo na akouo xaza oti mphke h ncsoft se server ekane char *ncsoft* ekane xp mexri ta 71 level kai telika apofasise na ton afhsei ton server ayton na yparxei giati den brhke kanena custom npc pou na thn enoxlei bla bla bla bla bla .......malakies den mporo na akouo ponaei to mualo mou  pf.

Posted

h NCsoft pisteuw pws koitaei stoixeia mesa apo to system me kapoio programa elenxou ean exei donates kati telos pandon to opoio einai ligo fadastiko alla etsi kapws prepei na paei logika...

Posted

Den ginete apo to system donate..

Apo to site ginete..

Apoki mpori na di an ginonte donates.

Alla den exi simasia giati encosoft den mpori na kani kati gia tous prive server klini mono servers me off files giati tis anikoun .

An enas server douleui me off files an den plirosis tin encosoft na ta paris tote mpori i encosoft na kani minisi kai na klisi ton server

Telos me liga logia i enosoft den mpori na klisi kanenan PRIVE L2j SERVERS mono oi admin tou server mporoun.

Ooi l2j servers einai nomimoi alla mono an pezete me "host files",epidi to patch pou mirazoun se kapious servers einai paranomo!!!,einai klopi pnefmatikwn dikeomatwn logo modarismenou client.TElos se l2j srvers to mono mi nomimo einai to donate epidi einai paranomo ilektroniko eborio kai + otan xrisimopioume sto site onomasies opws l2 lineage2 ktlp.

Posted

oti den mporo na akouo xaza oti mphke h ncsoft se server ekane char *ncsoft* ekane xp mexri ta 71 level kai telika apofasise na ton afhsei ton server ayton na yparxei giati den brhke kanena custom npc pou na thn enoxlei bla bla bla bla bla .......malakies den mporo na akouo ponaei to mualo mou  pf.

Akribos...

Posted

Den nomizo na malonei kaneis  exo thn ais8hsh oti edo apla antalasoume apopsis - idees -aporeies - empeiries kai den ksero  kai ti allo tyxon erothmatika apasxoloun ton ka8ena  mas ksexorista.To na na diafoneis me kapoion allo den einai maloma apla otan h diaforetikothta mia apopsis apo mia allh einai megalh yparxei xasma .tespa sumfono me thn apopsi oti h ncsoft den xarizete se kanena private server gia ton poly aplo logo oti o client einai dikos tis kai ara 8a prepei na  sunde8ei se diko tis server kai epishs gia na kseperasei kaneis to gameguard  xreisimopoiei mia ip pou episeis einai dikia tis kai epomenos exei ka8e logo na kanei oti 8elei.To giati den to kanei se olous einai ena allo 8ema pou den einai tou parontos na analusoume.