georgeion Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 8elo mia kalh symbouli pedia... allazw statsse kapoia mob wste na kanw ena diko m farming area ta allazw k ola ok..(mesa apo game) otan omos o svr kanei rr tote afta girnane opos htan.apo pio arxeio t db na ta peirakso? mobs+rb opos px Benom Quote
0 LoyLoy Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 8elo mia kalh symbouli pedia... allazw statsse kapoia mob wste na kanw ena diko m farming area ta allazw k ola ok..(mesa apo game) otan omos o svr kanei rr tote afta girnane opos htan.apo pio arxeio t db na ta peirakso? mobs+rb opos px Benom patas shift+click to mob (taftoxrona) kai su bgazi ena para8iraki ekei pas kai ftiaxnis ta drops kai patas SAVE malon ekei einai to prob su dn eixes patisi SAVE Quote
0 SienTo Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Apo to table "npc" mporeis na allaxeis ta Stats twn mob. Protinw na dimiourgiseis nea mob me template ta mob pou 8es kai ystera na allaxeis ta Stats tous apo to table "npc". Guides gia to pws na ftiaxeis ta mobs yparxoun sto site... Quote
0 georgeion Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 ena link gia kapoio kalo guide pls??katafera na ftiaksw ena p dokimasa alla menei pagomeno k otan epiti8ete apla sto leei sto chat dn kouniete k episis dn exi to name p dialeksa Quote
0 SienTo Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Guide: How to create your custom NPC's http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=2407.0 Poly kalo Guide.... gratz to killer_007 Oti diskolevese na ktlveis apo to Guide tou killer_007 postare edw kai isws mporesw na help. Quote
0 georgeion Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 8a dokimasw to guide siento LoyLoy dn m exei pou8ena save ton ksr ton tropo p les...... Quote
0 TexasJunior Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 ..bazis ti thes p.x sto level(75) apo dipla sto keno patas 80 kai set meta ksanapas na dis ama egine kai telos! an dn egine dokimase alo lvl ..etc ginete kai s ola ta ipolipa! Quote
0 georgeion Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 to dokimasa se polla mobs gt ekana ena area k me to rr ola xa8kan Quote
0 TexasJunior Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 tote kalitera na parhs to Guide pou sou edose o SienTo einai polu xrisimo kai exei boithisi kosmo! Quote
0 georgeion Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 daksi exo lower me high pass k gia thn ilikia m ksr agglika alla dn ktlb kala to guide k ine diskolo g mena p dn ksr pl develop..iparxei ellhniko?mporei na ftiaksei kapoios?mporei aplws na me help? Quote
0 Fogotendx20 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 8elo mia kalh symbouli pedia... allazw statsse kapoia mob wste na kanw ena diko m farming area ta allazw k ola ok..(mesa apo game) otan omos o svr kanei rr tote afta girnane opos htan.apo pio arxeio t db na ta peirakso? mobs+rb opos px Benom proti fora to akouo afto ...ala den m kani periergia! an me to shift+click den apothikevode trava db! Quote
Question
georgeion
8elo mia kalh symbouli pedia...
allazw statsse kapoia mob wste na kanw ena diko m farming area ta allazw k ola ok..(mesa apo game)
otan omos o svr kanei rr tote afta girnane opos htan.apo pio arxeio t db na ta peirakso?
mobs+rb opos px Benom
10 answers to this question
Recommended Posts