Jump to content

Η Samsung θα παρουσιάσει τηλεοράσεις 8Κ με «zero bezel» στην έκθεση CES 2020


Advertisements

Recommended Posts

dims.jpg.34704aad9761314e7c800f7494568a37.jpg

Τον περασμένο Οκτώβριο μάλιστα η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία κατοχύρωσε το brand name «Zero Bezel», και σύμφωνα με εκτιμήσεις θα το χρησιμοποιήσει σε περισσότερα προϊόντα και δεν θα περιοριστεί στις τηλεοράσεις.

Η μαζική παραγωγή των τηλεοράσεων αυτού του τύπου θα ξεκινήσει σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Elec μέσα στον Φεβρουάριο. Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες για τη σειρά, η εταιρεία θα προσφέρει τη νέα σειρά σε διαστάσεις μεγαλύτερες των 65 ιντσών και θα υποστηρίζουν ανάλυση 8K ενώ θα είναι τεχνολογίας QLED.

Πρόσφατα, η Γερμανική ιστοσελίδα 4KFilme ανάρτησε τις πρώτες φωτογραφίες που αφορούν στη νέα σειρά τηλεοράσεων 8K της Samsung. Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται επίσης ότι η νέα σειρά θα ονομάζεται Q900T ή Q950T. Από τις φωτογραφίες, είναι φανερό ότι η τηλεόραση δεν διαθέτει bezels, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το μικρό «chin» στο κάτω μέρος, απέχει από τον χαρακτηρισμό «bezel-less» ή «zero bezel». Η τηλεόραση επίσης θα διαθέτει βάση «φιλική» προς τις ηχόμπαρες (soundbar-friendly).  

Engadget | Engadget

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...