Jump to content

Honor Band 5 Review


Maxtor

Recommended Posts

front.jpg.46c40f3bfe685ff6ec7ab91df4ebff

Χωρίς την πολυπλοκότητα των smartwatches αλλά με μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και αντοχές, έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν τις ανάγκες ενός ευρέως κοινού στο οποίο συναντάμε από αθλητές και λάτρεις των extreme sports, μέχρι απλούς, καθημερινούς ανθρώπους. Φυσικά για την κάθε καταναλωτική ομάδα υπάρχουν και οι αντίστοιχες προτάσεις, διαφέροντας σε λειτουργίες και –προφανώς- τιμή.

Το Honor Band 5 είναι ένα από εκείνα τα smart bands που απευθύνονται στον απλό, casual χρήστη. Μη βιαστείτε να το θεωρήσετε περιορισμένων δυνατοτήτων όμως: με κάποιον “μαγικό” τρόπο η Honor κατόρθωσε να το εξοπλίσει με εντυπωσιακές λειτουργίες, βελτιώνοντας τα κακώς κείμενα του προκατόχου του και καλύπτοντας στο έπακρο τα “θέλω” του μέσου καταναλωτή. Οι fitness freaks θα μείνουν βέβαια με ένα μικρό παράπονο όμως δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως το activity tracker της Honor δεν απευθύνεται σε αυτούς.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι πως το Honor Band 5 λανσάρεται στα 39,99€, τιμή χαμηλότερη από την αρχική του Honor Band 4, αποτελώντας έτσι μία από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς βάσει σχέσης τιμής/απόδοσης. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του λίγο πιο αναλυτικά. Ο σχεδιασμός του Honor Band 5 δεν ξεφεύγει από τα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η σειρά. Το μεγαλύτερο μέρος της ελαφρώς κυρτής επιφάνειας στην πρόσοψη του activity tracker καταλαμβάνεται από την οθόνη του. Στο κάτω μέρος της συναντάμε και ένα κυκλικό πλήκτρο που παίζει τον ρόλο του home –ας πούμε. Η δε απουσία άλλων πλήκτρων και διακοπτών προσδίδει στο Honor Band 5 έναν ακόμα πιο φουτουριστικό αέρα.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...