Jump to content

Η Sony προσθέτει Back Button στο πίσω μέρος του Dualshock 4


Maxtor

Recommended Posts

maxresdefault.jpg.17a5a0d6670ec6b5ca6d91

Το νέο αυτό αξεσουάρ συνδέεται στη θύρα στο κάτω μέρος του χειριστηρίου. Τα πλήκτρα τύπου paddles μπορούν να προγραμματιστούν με έως 16 διαφορετικές λειτουργίες. Μπορεί κάποιος για παράδειγμα να ορίσει το πλήκτρο με το Τρίγωνο σε ένα από αυτά τα νέα κουμπιά. Στο κέντρο του αξεσουάρ υπάρχει μία οθόνη τεχνολογίας OLED η οποία ενημερώνει το χρήστη για τα κουμπιά που έχουν οριστεί. Πατώντας επάνω στην οθόνη, ο χρήστης μπορεί να ορίσει εκ νέου τις λειτουργίες ενώ ακριβώς από κάτω από το αξεσουάρ υπάρχει και θύρα για ακουστικά.

Ερωτήματα προκύπτουν για το πώς θα επηρεάσει την εργονομία του χειριστηρίου αφού πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο προσθέτει επιπλέον όγκο στον παίκτη. Βέβαια αυτό ίσως βοηθήσει gamers που θα ήθελαν μία γρηγορότερη προσέγγιση της λειτουργίας που θέλουν να εκτελέσουν μέσα στο παιχνίδι.

Αν και η οθόνη OLED είναι εντυπωσιακό στοιχείο, για να ενημερωθεί κάποιος για τα πλήκτρα τα οποία έχει ορίσει θα πρέπει αναγκαστικά να γυρίσει το χειριστήριο ανάποδα. Σύμφωνα με τη Sony, το κεντρικό κουμπί το οποίο θα ορίζεις τα paddles, μπορεί να αποθηκεύσει έως και 3 διαφορετικά προφίλ ώστε ο χρήστης να αλλάζει μεταξύ αυτών ανάλογα το παιχνίδι.

Αν και δείχνει μία ενδιαφέρον προσθήκη για το PS4, φήμες το θέλουν να είναι κομμάτι και του χειριστηρίου του PS5. Με το Dualshock 4 να μοιάζει παρά πολύ με το Dualshock 5, δεν θα ήταν έκπληξη αν το συγκεκριμένο αξεσουάρ ήταν συμβατό και με την κονσόλα νέας γενιάς.

Το Back Button Attachment θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου σε ΗΠΑ και Καναδά σε τιμές $29.99 USD και $39.99 CAD αντίστοιχα.

TheNextWeb

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...