Jump to content

Recommended Posts

Posted

galaxy-note-10-and-plus-1024x626.jpg.7f2

Τα νέα έρχονται την καλύτερη χρονική στιγμή για τον μεγαλύτερο κατασκευαστή smartphones, καθώς τα τελευταία τρίμηνα, όπως και στην περίπτωση της Apple, οι πωλήσεις είχαν σημειώσει πτώση. Όμως η Samsung το τελευταίο διάστημα είχε χτυπηθεί διπλά, καθώς έβλεπε και τις πωλήσεις των chips μνήμης να μειώνονται σημαντικά. Από ότι φαίνεται, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, αυτές οι δύο πολύ σημαντικές αγορές για την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία, άρχισαν να σταθεροποιούνται.

Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αναμένεται να ανακοινώσει λειτουργικά έσοδα ύψους 6,4 δισ. δολαρίων για το τρίτο τρίμηνο του 2019 (η εταιρεία, όπως πολλές άλλες, γνωστοποιεί τις εκτιμήσεις της πριν ανακοινώσει τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου). Και το παραπάνω νούμερο ξεπερνάει κατά πολύ τα 5,8 δισ. δολάρια που ανέμεναν οι αναλυτές.

Η «σταθερή ζήτηση» για τη σειρά Galaxy Note10 καθώς και για τα chips μνήμης που χρησιμοποιούνται στις τελευταίες συσκευές iPhone της Apple, γεγονός που υποδηλώνει ότι και οι πωλήσεις της νέας σειράς iPhone 11 είναι επίσης καλύτερες από τις αναμενόμενες έπαιξαν τον μεγαλύτερο ρόλο στην αύξηση των λειτουργικών εσόδων της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας (άραγε πόσο ρόλο έπαιξε επίσης για τις πωλήσεις και των δύο εταιρειών ο «αποκλεισμός» της Huawei;). Η Samsung και η Apple είναι οι νούμερο ένα και νούμερο τρία κατασκευαστές smartphones στον κόσμο αντίστοιχα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου θα ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα.

Thurrott

View the full article

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock