costaser Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 TI EINAI: 8ewrountai sumbola, ta opoia exoun tin ikanothta na au3omiwnoun ta VASIKA STOIXEIA enos paixth POU VRISKONTAI: 1)sto magic shop stin dion stin dion pouliountai 3 eidh dyez: +1-1 dinoun kai pernoun monaxa ena va8mo prosoxh mporoun na xrisimopoih8oun apo users apo to proto epagelma MONO +1-2 +1-3 xrisimopoiountai apo olous tous users plhrwmh mono me adenas 2)ston TRADER of mammon dinei ta e3hs dyez +1-1,+2-2,+3-3,+4-4,+4-5,+4-6 mporoun na xrisimopoi8oun apo olous tous users plhrwmh MONO me ancient adena 3) drop apo kapoia terata POTE: ta dyez xrisimopoiountai apo users pou exoun parei to proto "epagelma" Stin apoktish tou proto epaglematos(20lvl) uparxoun 2 8eshs dexia sto inventory (2dyez) meta to deutero(40lvl) dimiourgite mia trith 8esh (3dyez) ta dyez meta tin alagh epaglematos diagrafontai kai menoun kena PWS: meta tin apokthsh ton deyz prepei na vroume tous NPC SYMBOL MAKER, oi opoioi vriskontai se ola ta xwria sta MAGIC SHOP VASIKA STOIXEIA STR fisikh dunamh (mono gia maxh swma me swma, magies(spells) anhkoun se allh kathgoria) DEX taxhthta epi8eshs, akrivia xtipimatos, pi8anothta apofighs(evasion), pi8anothtes gia critical xthpima , pi8anothtes gia apokroush me aspida, taxhthta kinishs tou paixth CON posothta zwhs(HP), anaplhrwsh tou HP,diarkia anapnohs, antistash se stun, antistash se aimoragia INT magikh dunamh,katares(bleed,poison,ktl) WIT Magiko critical,taxutha ekteleshs magias, antistash se mi kanonikes sin8ikes MEN magikh amina, posothta MP,anaplhrwsh MP,antistash se dhlhthrio,diakoph magikou xtipimatos(spell interruption) (dialekte prosextika ti stats tha allaxete) Timh twn special dyes ta opoia ta pairnoume apo ton merchant mammon Any +1/-1 Dye 42,000 AA / μπουκαλάκι Any +1/-1 Greater Dye 60,000 AA / μπουκαλάκι Any +2/-2 Greater Dye 72,000 AA / μπουκαλάκι Any +3/-3 Greater Dye 108,000 AA / μπουκαλάκι Any +4/-4 Greater Dye 174,000 AA / μπουκαλάκι Epishs ola ta ch poulane recipes me tis opoies mporoume na craft special dyes san kai auta p pairnoume apo ton mr mammon. Ta items p mas zhta h recipe gia na craft ta dyes ta pairnoume apo to psarema. ta aparaithta sunerga gia to psarema ta pairnoume apo to antoistixo npc se ka8e grocery store(kalamia dolomata kai oti allo xreiazetai oste na psarepsoume.) To guide pisteuw na boi8isei kapoious pou den gnwrizoun arketa gia ta dyes h einai new sto game :)
Futzi Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wraio filos...polh kalh douleia ayto tha bohthisi para poly kapoia atoma pou ksekninoun twra to Lineage2...
OmGG Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Poli kalo alla an Thimame kala Ilika gia dyes den perneis ki apo psarema?
costaser Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ilika gia dyes den perneis ki apo psarema? Swstos Post updated.
JonathanRhyS Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Very nice man.Anarotiemai an kapios mporei na kanei ena guide me ta dyes olwn ton class...
dimco Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 nice share, kapii p dn 3eroun ti kanoun ta dyes k to akoun sinexia, apo do ma8enoun ti kanoun ta dyes k pos na ta valis
jakarda Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 poli kalo ke xrisimo ;D tora mi zitao polla alla pezi na valis ke ta idi ton dyes? ;D
SteveGeo Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Wraios, alla auto p les oti to bazeis gia tous new... an eimoun new 8a pigena se kana fighter na balw Int :P An exeis ore3i kai xrono, psisou na kaneis esit to arxiko post kai na baleis kai tis class me ta dyes gia na ginei pio kalo post. Ka8e new gamer 8a erxete se sena prwta gia na ma8ei. Kata ta alla einai kali douleia :P Keep working
Recommended Posts