Jump to content

Επιστροφή του Avengers: Endgame στους κινηματογράφους για να εκθρονίσει το Avatar


Maxtor

Recommended Posts

avengers.jpg.3be052c14175c14774803593cf6

Με βάση τις εισπράξεις το τελευταίο σαββατοκύριακο που έκλεισαν στα $3.51 εκατομμύρια δολάρια, το Endgame έχει συγκεντρώσει παγκοσμίως $2,742,491,359 , ελάχιστα πίσω δηλαδή από το Avatar το οποίο βρίσκεται στην κορυφή με $2,787,965,087. Αν και όλα έδειχναν ότι οι Avengers δεν θα μπορούσαν να κατακτήσουν την πρώτη θέση, ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, ανακοίνωσε σήμερα ότι σε μερικές ημέρες, η ταινία θα επιστρέψει δυναμικά στους κινηματογράφους, μια κίνηση η οποία θα συνοδευτεί από αντίστοιχη διαφημιστική προώθηση. 

Ο λόγος είναι το επιπλέον υλικό που προσθέτει η Disney προκειμένου να προσελκύσει κυρίως τους φίλους τους franchise. Σύμφωνα με τον Feige, η ταινία που πλησιάζει σε διάρκεια τις 3 ώρες, θα περιέχει στο τέλος μια σκηνή που είχε κοπεί στο μοντάζ της αρχικής έκδοσης και η οποία θα προβληθεί ως σκηνή post-credit μετά το τέλος της εμφάνισης των συντελεστών της ταινίας. Ακόμα θα υπάρξει και ένα μικρό αφιέρωμα -άγνωστο σε ποιον- «αλλά και μερικές εκπλήξεις»,

Αν και η επανακυκλοφορία μιας ταινίας στους κινηματογράφους δεν συνηθίζεται να γίνεται τόσο γρήγορα, εντούτοις είναι μια γνωστή τακτική των κινηματογραφικών στούντιο, τακτική που άλλωστε ακολούθησε και το Avatar.

Gizmodo

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...