Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

καλησπέρα παιδιά προσπαθώ να κάνω εγγραφή στην υπηρεσία της google συγκεκριμένα στο developer console

ώστε να μπορώ να ανεβάζω εφαρμογές στο play store.

με ζητάει 25 $ όταν βάζω όμως τα στοιχεία της κάρτας μου μου βγάζει αυτό το σφάλμα

"Διορθώστε τα στοιχεία αυτής της κάρτας ή δοκιμάστε μια άλλη κάρτα"

τα στοιχεία της κάρτας μου είναι σωστά και δεν έχω κάνει κάποιο λάθος.

δοκίμασα και άλλες κάρτες Visa της πειραιώς MasterCard της εθνικής με πρώτο όνομα το δικό μου.

δοκίμασα και του αδερφού μου αλλά πάλι μου βγάζει το ίδιο σφάλμα.

με τις ίδιες κάρτες έχω αγοράσει πράγματα από το play store και δεν ξέρω τι σκατά παίζει

όποιος γνωρίζει ας δώσει ενα χεράκι.

Edited by ExCaLiBuR®
Posted

Μήπως οφείλεται στο ότι προσπαθείς να πληρώσεις σε δολλάρια, ενώ το υπόλοιπο της κάρτας είναι σε Euro?

Δεν σου απαντώ με σιγουριά, αλλά πήγαινε ρώτα στην τράπεζα τι παίζει με αυτό ή στην σελίδα που προσπαθείς, κάπου σίγουρα θα'χει να γυρίσεις την πληρωμή σε Euro.

Posted

Μήπως οφείλεται στο ότι προσπαθείς να πληρώσεις σε δολλάρια, ενώ το υπόλοιπο της κάρτας είναι σε Euro?

Δεν σου απαντώ με σιγουριά, αλλά πήγαινε ρώτα στην τράπεζα τι παίζει με αυτό ή στην σελίδα που προσπαθείς, κάπου σίγουρα θα'χει να γυρίσεις την πληρωμή σε Euro.

καλησπέρα βάγγο η μετατροπή από δολάρια σε ευρώ γίνεται αυτόματα. 

στην τράπεζα είχα πάει ποιο παλιά που είχα το ίδιο πρόβλημα και με είχαν πει κάτι μαλακίες ότι δεν είναι έμπιστη η σελίδα που βάζω την κάρτα.

όταν τους είπα ότι είναι της google με είπαν ότι μας έχουν μπλοκάρει λόγο του καπιταλ κοντρολ.

επίσης με είπαν να πάρω τηλέφωνο στα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών της εθνικής τράπεζας.

πείρα και εκεί και με είπαν να πάω στην τράπεζα. δεν βγάζεις άκρη στην Ελλάδα

Posted

Αυτό που εννοώ είναι ότι, ίσως η κάρτα θέλει κάποια ενεργοποίηση για Διεθνή χρήση ή κάτι τέτοιο. Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζάς σου, θα ξέρουν να σου πουν.

Posted

Αυτό που εννοώ είναι ότι, ίσως η κάρτα θέλει κάποια ενεργοποίηση για Διεθνή χρήση ή κάτι τέτοιο. Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζάς σου, θα ξέρουν να σου πουν.

οκ θα τους ξανα παρω να δω. αν και θα με πουν να παω στην τραπεζα

Posted

καλησπέρα βάγγο η μετατροπή από δολάρια σε ευρώ γίνεται αυτόματα. 

στην τράπεζα είχα πάει ποιο παλιά που είχα το ίδιο πρόβλημα και με είχαν πει κάτι μαλακίες ότι δεν είναι έμπιστη η σελίδα που βάζω την κάρτα.

όταν τους είπα ότι είναι της google με είπαν ότι μας έχουν μπλοκάρει λόγο του καπιταλ κοντρολ.

επίσης με είπαν να πάρω τηλέφωνο στα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών της εθνικής τράπεζας.

πείρα και εκεί και με είπαν να πάω στην τράπεζα. δεν βγάζεις άκρη στην Ελλάδα

τους πείρα τηλ και με είπαν ότι η κάρτα μου δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

εαν γνωρίζει κάποιος το τι μπορεί να φταίει ας ενημερώσει

Posted

Δοκιμασε να στειλεις e-mail στη Google...

η google δεν παρέχει υποστήριξη επάνω στο θέμα εκτός από το φορουμ που έχουνε.

έγραψα και εκεί πέρα το πρόβλημα μου αλλά δεν απάντησαν