Jump to content

Recommended Posts

Posted

re paidia ola ok ala mporei kapoios na me help ligo?exo enan necromancer kai thelw na ton valo na kanei death spike sinexeia(mexri na psofisei to mob) kai na kanei rest otan menei me px 150MP ala genika dn mporo na valo to skill..mporei genikos kapoios na m pei pos na ta valo ta skills kai p akrivos?kai p na valo ta names me ta mobs p thelw na trwei?ante epeidi exo berdeutei pedeuomai pano apo 3 wres me l2walker simera kai dn exo vrei akoma akri..

Posted

xexe theli psaksimo re c... ke eise ke se lathos topic.. (prepei sto bots HELP) gt zitas boithia..

Tespa.. an den su bgazi kanena skill skimeni oti den ekanes sosto login..

ta ipolipa den eine diskola gia paradigma pigene sto pathing ke bale ena orio pu na barai . meta mons settings POIA mobs na barai .. ke ayto pu xriazete eine to policy.. to proto xriazese gia far settings.. bale to skill pu thes bale ke ena 800 900 range e telos pigene sta heal options ke bale na perni potions . ke na kathete otan ta mp tou eine ligotera apo < x %

e apla eine ta pragmata.. telos iparxoune odigi na se boithisune edo/

Posted

ola ok ola kala ala m menei na balo me poia skills tha varao kai poia terata..i ousia pao apo policy na valo ta skills ala otan patao p einai adeia i mpara dn exei tin lista me ta skills p exo:S mipos kserei kaneis ti pezei?plz help

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Egw file eixa paei kai eixa anoixei ta skills mesa sto paixnidi (Atl-K) kai meta molis phga kai pathsa thn lista ston walker mou ta evgale ola. Isws auto einai to provlhma sou kai sena. Par' ola auta, o bnb ekane update (to opoio mou espase ta neura emena mexri na to valw na paixei...) kai nomizw exei anti-bot... Den exw akousei vevaia kai kanenan na mou pei an ontws exei mpei anti-bot h' ean mporeis na to spaseis me kapoion tropo h' tpt tetoio, alla mhn prospahiseis gia kalo kai gia kako na kaneis login me botaki... Mporei na fas kai kana ban kai meta na psaxnesai ;)

• 1 month later...