Fergie Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Kalisperae paidia exw ena prob me no-ip site... basika 1 fora exw antimetopisei tetio prob :-[ exw sikosei pola no-ip site..alla tora otan paw na ani3w to start.bat (gia na ani3ei to diskw...) mou leei "The Disk w is busy. Use Start.bat [disk letter] Pieste ena pliktro gia sinexeia..." Dn 3erw ti ginete :S An mporeite help... Thx pou me akousate :)
0 sτrίkε- Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 hmmmmmm dn 3erw to error sou alla 8a s proteinw kati.. min anoigeis site me diskw(gnwmi mou) emena m eixan xa8ei arxeia..kai epeidei symvouleutika Pro Web Designer(onomata dn lew) m eipe pote na min anoigw site me diskw..!
0 Fergie Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Dld ti mou protineis?? Ucoz?dn mou aresei....exeis kamia idea??:S
0 TheSoN Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Koita Ama Xereis Mporeis Na Kaneis Ena Site Ucoz Uperoxo :) Des Kapia Sites www.EpicL2.Tk www.L2Shadows.Net www.L2Destiny.Ucoz.Com Milame Panta Gia Ucoz Aplos Kapia Einai Me Domains Desta Kai Ama Thes Help Stile Mou Pm :)
0 mikelpsk8 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 filaraki tha se simvoulepsw kai egw min anigeis site me diskw kalitera volepsou me ucoz mporeis na kaneis apekto site ;)
0 Fogotendx20 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 hmmmmmm dn 3erw to error sou alla 8a s proteinw kati.. min anoigeis site me diskw(gnwmi mou) emena m eixan xa8ei arxeia..kai epeidei symvouleutika Pro Web Designer(onomata dn lew) m eipe pote na min anoigw site me diskw..! sosta :) exeis prosbasi sto pc me klista matia :)
0 MorgaN php Coder Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Kalisperae paidia exw ena prob me no-ip site... basika 1 fora exw antimetopisei tetio prob :-[ exw sikosei pola no-ip site..alla tora otan paw na ani3w to start.bat (gia na ani3ei to diskw...) mou leei "The Disk w is busy. Use Start.bat [disk letter] Pieste ena pliktro gia sinexeia..." Dn 3erw ti ginete :S An mporeite help... Thx pou me akousate :) 8a sou pw ena pragma ama eixes site me register mesa tote asto to diskw den 8a 3ana3ekinisi epidi me to polu register pou kanoun mesa sto site kolaei sto diskw to mysql kai prpei na kaneis 3ana new server auta gia ta (NooB DiSkW kai ti kanoun ) apo mena gia xara
0 bishop Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 kapios na me help ligo kante me add vangelis-skate@hotmail.com
0 ZeRo* Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 kapios na me help ligo kante me add vangelis-skate@hotmail.com File mn 3anadw kati tetoio apo sena 8a fas -1 karma. Prosexe tis imerominies k diabases tous kanones mas Locked.
Question
Fergie
Kalisperae paidia exw ena prob me no-ip site...
basika 1 fora exw antimetopisei tetio prob :-[
exw sikosei pola no-ip site..alla tora otan paw na ani3w to start.bat (gia na ani3ei to diskw...) mou leei
"The Disk w is busy. Use Start.bat [disk letter]
Pieste ena pliktro gia sinexeia..."
Dn 3erw ti ginete :S
An mporeite help...
Thx pou me akousate :)
8 answers to this question
Recommended Posts