~CrazyAssassin~ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 egw to 3erw afto edw kai 1 xrono [ta pio megala + p sikosa einai +21 db/am +19 acu/kai +23 tofa ] now all broken :)
avra21 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kai gamw ....1.000 ty re bro soufrosa +9 Soul Sepa sto cosmos simera ;)
papa22 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 thelei ligo alla douleia alla pianei...thnx xD
alexnos Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 re file auto p les nomizw pws dn isxuei gt otan to pet 8a baresei tnpexth 8a parei kai auto karma right?
sufferwounds Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Loipon Thelw na sas eksigiso ena aplo bug kai efkolo. Prepei Na exeis dyo char!! 1) Na exeis ena char necromanser me pet tin kourtina. 2) Kai enan char spell singer me to buff Freezing skin lvl 3!! - Vgazoume to pet me ton necromanser, afinoume to pet mas me ligo hp xtypontas ton kapou apokrifa na min mas vlepoun oti flagaroume. - Ksekiname me ton sps kanontas party opion mas dexti se opiodipote combat zone. - Kai amesos tou kanoume to syngekrimeno buff dld to Freezing skin lvl 3. - Kai vazoume to pet tou necromanser me to ligo hp pou ton afisame na ton varai kai apo to reflect to pet tha psofisei. - Kai tha parei karma xwreis na to thelei. - Ean Ston server pou tha to dikimasete peftoun pragmata apo pk ayto einai oti kalytero. - Dokimazmeno se server kai pianei 99%. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Credits: Stous player tou L2Elite !!! axaxaxaxaxaxa xme pet in kourtina eleos kai pali eleos marathika sta gelia anyway nice share
pipinigr Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 File kalo xaaxax pianei. Apokliete na min pianei pedia se kapoio server auto pou lei o filos einai apolita logiko afou to freezing skin kanei reflect damage ara to pet tha faei psofo thelei den thelei axaxax.
`Gerero® Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 fenete kalo an kai dn tha to dokimaso apoti eixa di kapote ston cosmos otan plakonomoun me war ida kati tetio porothika ekeinh thn stigmh :P nc share
BloodyWarrior Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Loipon Thelw na sas eksigiso ena aplo bug kai efkolo. Prepei Na exeis dyo char!! 1) Na exeis ena char necromanser me pet tin kourtina. 2) Kai enan char spell singer me to buff Freezing skin lvl 3!! - Vgazoume to pet me ton necromanser, afinoume to pet mas me ligo hp xtypontas ton kapou apokrifa na min mas vlepoun oti flagaroume. - Ksekiname me ton sps kanontas party opion mas dexti se opiodipote combat zone. - Kai amesos tou kanoume to syngekrimeno buff dld to Freezing skin lvl 3. - Kai vazoume to pet tou necromanser me to ligo hp pou ton afisame na ton varai kai apo to reflect to pet tha psofisei. - Kai tha parei karma xwreis na to thelei. - Ean Ston server pou tha to dikimasete peftoun pragmata apo pk ayto einai oti kalytero. - Dokimazmeno se server kai pianei 99%. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Credits: Stous player tou L2Elite !!! poli kalo to kolpo!!! to dokimasa ston L2Majesty kai doulepse .. katse na vrw kanenan donator kai tha s pw egw xD!! P.S kalitera na tou valeis kapoia post Hide ..
ALLIG4T0R Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 einai poli gamato kai douluei... omos to freezing skin lvl3 gt to xriazomaste?????
argidevil Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 x0ax0ax wraiooooo...to dokimasa k douleuei...thx gia to share:P
~CrazyAssassin~ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 apo afti tin mlk exw sikosei +22 db +20 tofa +23 am acu kai alla p tr einai crystalia :O
pipinigr Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Kai gamw ....1.000 ty re bro soufrosa +9 Soul Sepa sto cosmos simera ;) file to dokimasa simera ston cosmos opos les oti pianei alla den katafera kati mipos mporeis na peis ti akrivos ekanes gt me to guide to arxiko den katafera kati :/
Kavlita Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 LoL to dokimasa ston l2elite k pianei!!! ty re file na 3eres ti shkwsaxD
Recommended Posts