Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Καλημέρα σε όλους από σήμερα θα λειτουργούμε και στο maxcheaters με live στοιχήματα FREE PICKS και είναι ανοιχτά για όλους και υπάρχει επιλογή ΔΩΡΕΑΝ !

"Δεν υποχρεώνω κάποιον να πληρώσει την συνδρομή εφόσον υπάρχουν FREE PICKS και LIVE BET απλά τους VIP τους προσέχουμε ποιο πολύ με αποτέλεσμα επιτυχίας τουλάχιστον 30% πάνω !"

Το WEBSITE μας :

http://betaras777.webs.com/

Στο Website μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα !

Θέλω να κάνω και μια επισήμανση πως χθες στους VIP είχαμε κέρδος μέχρι και 1300 ευρώ δείτε το δελτίο στο website !!!!

Σχετικά με τα μέλη.

=================================================================================================================================================

Όλα τα μέλη μας θα παίρνουν αποκλειστικά σε email όλες τις V.I.P προγνώσεις μας με επιτυχία 8/10 !

Πρέπει να ξέρετε πως πριν σας δώσουμε οποιαδήποτε πρόγνωση την μελετάμε ολόκληρη μέρα για να μειώσουμε τον κίνδυνο αποτυχίας

''Για περισσότερες πληροφορίες η στέλνεις μήνυμα εδώ η στο FACEBOOK μας"

==================================================================================================================================================

Στους V.I.P Ταμείο και το πρωί !!!!

11219463_1577272559228097_420554372710916237_o.jpg

11/5/2015 V.I.P Ταμείο

885641_1577480165874003_3424567781830096628_o.jpg

Τα νέα μας : Καθόλου άσχημα για τους V.I.P μας που πληρώθηκαν όλοι μέχρι και 1.300 ευρώ κέρδος !! Τα FREE PICK μας ήταν 3/4 με 2 Χ μέσα σχετικά καλα τα πήγαμε και εκεί

Το βράδυ θα έχουμε και LIVE BET !

Edited by MeVsYou
Posted

Τα νέα μας Καθόλου άσχημα για τους V.I.P μας που πληρώθηκαν όλοι μέχρι και  1.300 ευρώ κέρδος !! Τα FREE PICK μας ήταν 3/4 με 2 Χ μέσα σχετικά καλα τα πήγαμε και εκεί

*Σήμερα στα FREE PICK δεν θα προτείνουμε να παίξετε πολλά λεφτά γιατί παίζουμε σε ασταθές ομάδες !

*Aνέβασε το πήχη επιτυχίας με ένα σύστημα 3/4

Τα FREE PICK μας.
Ημερομηνία : 11/5/2015
475 ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ = 2  (LOSE - Απίστευτη ανατροπή)
482 ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ -  ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ = 
486 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ  - ΜΑΛΜΕ = Χ
489 ΑΝΖΕ - ΣΟΣΟ  = 1

Crazy Bets : TZENOA - ΤΟΡΙΝΟ = 1 / UNDER

Δίνουμε προβάδισμα στην ΤΖΕΝΟΑ που κοιτάει ΕΥΡΩΠΗ και μπορεί να πάρει μια ακόμα νίκη, Δύσκολα θα μπούνε πολλά Γκολ

Το βράδυ θα έχουμε και LIVE BET !

καλα τα πηγεσ χαχαχχαχαχαχαχαχαχα

Posted

Στους V.I.P ταμείο πάλι !!!

aris96 @ Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος !!!!

Καθήκον μου να πληρώνονται τα παιδιά πού πληρώνουν!

885641_1577480165874003_3424567781830096

Posted

Στους V.I.P ταμείο πάλι !!!

aris96 @ Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος !!!!

Καθήκον μου να πληρώνονται τα παιδιά πού πληρώνουν!

885641_1577480165874003_3424567781830096

εισαι φοβερος αχχαχαχαχααχ

Posted (edited)

Εντάξει , Χ ημι για ΑΡΣΕΝΑΛ και χάσαμε το 1 τελικο και θα πάρναμε πολυ παραπανω ΜΟΝΟ normal δεν τον λες αυτο που εκανε. :y u no?:

Mpenoume kai shmera dunata me ta "freska" Free Pick mas!!!

www.betaras777.webs.com

Edited by MeVsYou
Posted

9.95 Απόδοση στους V.I.P μας και σήμερα πάμε σταθερά αύριο έχουμε πολλά ακόμα ματς για ταμείο.

Τα FREE PICK μας τα πήγανε σχετικά καλά αύριο θα δώσουμε ποιο πολύ σημασία σε αυτά.

bett.png

Posted

Πως γινεται να κερδιζεις 50€++ καθε μερα και να μην εχεις 5€ για 1 domain που θα κρατησει και 1 χρονο .. !?

Λιγο παραξενο ειναι αυτο .. (χωρις να θελω να σε προσβαλω)

Posted

Πως γινεται να κερδιζεις 50€++ καθε μερα και να μην εχεις 5€ για 1 domain που θα κρατησει και 1 χρονο .. !?

Λιγο παραξενο ειναι αυτο .. (χωρις να θελω να σε προσβαλω)

Καλά κάνεις και ρωτάς δεν έχω πρόβλημα να σου λύσω την απορία.

Όπως είδες χρησιμοποιώ το webs.com γιατί έχει εύκολο edit στο website μπορώ να βάζω και βγάζω πράγματα χωρίς να μπλέκω με HTML  και διάφορα άλλα

Όμως για να πάρω Premium στο webs χρειάζεται 150ευρώ + και από την στιγμή που έχω να κάνω με προβλέψεις και όχι με κάποιο είδος marketing το αφήνω έτσι και ποτέ δεν είπα πως βγάζω κάθε μέρα 50+ ευρώ  "O στόχος ειναι αυτός" άλλα και να έβγαζα γιατί να δώσω άσκοπα λεφτά από την στιγμή που η δουλεία μου γίνετε

Ελπίζω να σε κάλυψα
Posted

Καλά κάνεις και ρωτάς δεν έχω πρόβλημα να σου λύσω την απορία.

Όπως είδες χρησιμοποιώ το webs.com γιατί έχει εύκολο edit στο website μπορώ να βάζω και βγάζω πράγματα χωρίς να μπλέκω με HTML  και διάφορα άλλα

Όμως για να πάρω Premium στο webs χρειάζεται 150ευρώ + και από την στιγμή που έχω να κάνω με προβλέψεις και όχι με κάποιο είδος marketing το αφήνω έτσι και ποτέ δεν είπα πως βγάζω κάθε μέρα 50+ ευρώ  "O στόχος ειναι αυτός" άλλα και να έβγαζα γιατί να δώσω άσκοπα λεφτά από την στιγμή που η δουλεία μου γίνετε

Ελπίζω να σε κάλυψα

Ναι με καλυψες ,, καλες δουλειες ;)

Posted

Κάναμε αυτό που θέλαμε και κερδίσαμε πάλι !!! 
Επειδή χθες χάσαμε τα σημεία μας σήμερα τα πήραμε πίσω !!
Για τους VIP .

Γίνε και εσύ από 5 ευρώ το 10μερο !!!

Περισσότερα εδώ : http://betaras777.webs.com/gine-melos-v-i-p

11265316_1579150999040253_12535673104388

Posted

Θα δώσω σήμερα τα VIP πρωγνωστικά !

341 ΧΙΡΟΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Η Χιρόνα έιναι σε φόρμα.Η Σαραγόσα ακόμα ψάχνει να την βρει.
ΣΗΜΕΙΟ : XIΡΟΝΑ (1)

354  ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΓΑΝΔΗ 
Θα ψάξουν τα ΓΚΟΛ η ομάδες ικανές για το G/G.
ΣΗΜΕΙΟ : Goal/Goal 

418 ΚΟΡΔΟΒΑ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΟΡΔΟΒΑ, Η ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ θέλει και μπόρει να φύγει με διπλό απο την Κόρδοβα.
ΣΗΜΕΙΟ : ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ (2)