Jump to content
  • 0

Question

Recommended Posts

• 0
Posted

Tecpa egw ena exw na pw edw oi admin tin exoun dei kapws .. einai poli Pro players gia na sinomiloun me aplous 8nitous xalarwste reeeeee...  (kai apo pisw apo ta pc 8ane tpt 10xrona p dn exoun ti na kanoun kai ka8onte se ena site kai lene loced loced loced...) kai esys ta tsirakia p lete+1 apla kai tetoies mlkies... glifete auto p dn mporite na ftasete...

+1

• 0
Posted

1 paizw-xeirizomai gm status einai to idio

2 mpes stous top 1 k servers tou kosmou an breis 10 ap autous p na exoun active gm gia events sieges operating kai checking items se paradexomai

3 thn dikia m imerominia li3is den  mporw na thn 3erw to mono p 3erw einai oti an se petyxw pou8ena 8a sou kremasw mia etiketa ston kwlo na deis pote 8a li3eis esi

+1 gia tin apadisi sou! min kolonis stin zoi!

1. an odos eisai gm me ebiria,tote den m fenete sosto na kanis topic! emis afto p vlepoume einai enas,o opoios theli gmstatus gia na pernis pvps,na to pezi magas se kapin servr

2.enoite oli i gm padu exoun chars,ala me metro tha pezis dikea oxi max +20 kai esei +30

• 0
Posted

Koita liga guide einai kala!!! postaroune npc kai den lene gia pio pack douleuei stis perisoteres fores merika npc p ekana share thelane polles allages

alla pote den tha vreis etoimo pack apo kanenan !!!

Kai ta pedia p ta kanoune share den einai ypoxrewmenei na to kanoun ,egw den exw kanena provlima me tous member eite donet eite oxi!!

Mono kai mono p stelnei kai asxolite kai thelei na voythisei ayto einai yperarketo gia mena!!!

• 0
Posted

Koita liga guide einai kala!!! postaroune npc kai den lene gia pio pack douleuei stis perisoteres fores merika npc p ekana share thelane polles allages

alla pote den tha vreis etoimo pack apo kanenan !!!

Kai ta pedia p ta kanoune share den einai ypoxrewmenei na to kanoun ,egw den exw kanena provlima me tous member eite donet eite oxi!!

Mono kai mono p stelnei kai asxolite kai thelei na voythisei ayto einai yperarketo gia mena!!!

aposo ksero oli edw den einai dev? e? i mipos aftoapokaloude?

enoite oti enas p kseri kati den theli guide gia ta vasika!

kai enoite oti ama exei diaforetiko pack kseri ti alages prepi na kani :D

den me endiaferi to rank,admin,donator etc! ala katse re file kani kapios share kai arxizi to spam! gti otan vlepis olo nice share klp spam einai kata kapion tropo!

Eipame [Dev] oli :P

PS: enoite oti kanenas den einai ipoxreomenos! ala otan kanis share kado sosta alios asto!

ps:2 ta perisotera einai klemena,edited! p les ena filaraki m (dld sto net tou milao p kai p)to pezi developer :P mikroulis!egine se enan server me 4,5 atoma online :D kai exei klemena dika m npc opou ta eftixna sto net,pezame gia plaka ta pedia! aplos Npc Maked By (name) alzis ena name kai ola ok :P

afto p thelo na po einai oti pefti nice share se atoma p den tha eprepe,ali ta ftiaxnoun ali pernoun to bravo :P

• 0
Posted

Apla min krineis gia na min krithis!!!

Egw san new member se ayto to thema ematha kai merika pragmata apo edw p den iksera !!

Twra ean esy nomizeis oti ta ksereis olla,,, gt postareis? Gynese kai esy san aytous pou aytoapokaleis dev!!

Alla tespa diki sou apopsei !!!

p.s opos eipes alli ta ftiaxnoun kai alli ta pernoun !!! +1

p.s1 kai den nomizo na einai klemena  gt peripou olla ta npc idia einai me idia logiki ftiaxontai olla!

etimazo gm shop kai to skeftomai poly an tha to anevaso i oxi!

@out of forum:Eimaste kai idia omada  :D

• 0
Posted

Apla min krineis gia na min krithis!!!

Egw san new member se ayto to thema ematha kai merika pragmata apo edw p den iksera !!

Twra ean esy nomizeis oti ta ksereis olla,,, gt postareis? Gynese kai esy san aytous pou aytoapokaleis dev!!

Alla tespa diki sou apopsei !!!

p.s opos eipes alli ta ftiaxnoun kai alli ta pernoun !!! +1

p.s1 kai den nomizo na einai klemena  gt peripou olla ta npc idia einai me idia logiki ftiaxontai olla!

etimazo gm shop kai to skeftomai poly an tha to anevaso i oxi!

@out of forum:Eimaste kai idia omada  :D

exeis dikio malon o kosmos den einai toso eksipnos! tha anevazo guides gia ton kosmo otan kano share apodo kai pera! na mathun pos ginete ! :)

ps: sostos, as poume oti iparxoun pola npc (gold bar system) nai ok den einai klemena :D ala an psaksis ligo tha vris idio share apo 3,4 :D anyway anyway :D

no no no den nmizo tpt, ksero kapia pragmata pou apo oti exo di se sigrisi me alous edw pera dld einai para pola!

ala den eimai dev. to leo den eimai epidi kaka ta psemata poli dev kseroun mono na ftiaxnoun npc kai add ston server, edit mobs etc! apo java tpt :P ama den kses ,vsika ego afto to apokalo l2j desinger :D