Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Καλησπερα παιδια... δεν ξερω τι στον π****ο παιζει στον υπολογιστη μου αλλα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ browser και να ανοιξω μου πεταει αρχικη σελιδα αυτο: http://www.v9.com/?utm_source=b&utm_medium=ild&from=q_ild&uid=ST31500341AS_9VS0KR2RXXXX9VS0KR2R&ts=1372354171&go=v9

μου εχουν σπασει κυριολεκτικα τα νευρα γιατι βαζω και στις ρυθμισεις ξεχωριστα στον καθε browser αρχικη πχ: www.google.gr και στις Επιλογες Internet του υπολογιστη παλι το ιδιο αλλα ματαια συνεχεια το ιδιο... πεταξτε καμια ιδεα για να βγαλω αυτην την μαλακια..

Edit: Κοιταξα και στα προγραμματα μηπως εχει τιποτα αλλα δεν βρηκα κατι που να εχει να κανει με το ιντερνετ...

Edited by DeathBringer™
Posted

Kane ksana egatastasi to browser kai ksana dwkimase

το δοκιμασα με μοζζιλα αλλα τιποτα... να φανταστεις απο την μερα που του ειχα κανει φορματ δεν ειχα περασει ποτε το μοζζιλα.. το περασα σημερα να δω και μου ξεκιναει με αυτην την αρχικη παλι! :@ 

Posted

Κοίταξε στην εγκατάσταση/απεγκατάσταση προγραμμάτων των windows, μήπως και έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα  plugin κατά λάθος. Επίσης, όσο για τους broswers, πήγαινε στις ρυθμίσεις και ψάξε για κάποια επαναφορά ρυθμίσεων του broswer. Πήγαινε και στις επεκτάσεις, και σβήσε ότι δεν σου χρειάζεται ή νομίζεις ότι φταίει.

Posted

Κοίταξε στην εγκατάσταση/απεγκατάσταση προγραμμάτων των windows, μήπως και έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα  plugin κατά λάθος. Επίσης, όσο για τους broswers, πήγαινε στις ρυθμίσεις και ψάξε για κάποια επαναφορά ρυθμίσεων του broswer. Πήγαινε και στις επεκτάσεις, και σβήσε ότι δεν σου χρειάζεται ή νομίζεις ότι φταίει.

Οκ το βρηκα... καποια επεκταση στον ιντερνετ εξπλορερ εφταιγε ... Ευχαριστω

Κλειδωστε το.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...