Raule Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Nici-o sansa. XD nicio :troll: prea tare asta Quote
Stereotype Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Mereu mi-au placut lucrurile care contin "fara". (cola zero etc.) Nu are fara versuri... nu imi place. :happyforever: Quote
Raule Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Mereu mi-au placut lucrurile care contin "fara". (cola zero etc.) Nu are fara versuri... nu imi place. :happyforever: si acuma zi in romana ca n-am inteles nimic Quote
Stereotype Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 A zis intr-un interviu motivul colaborari cu Velea. Poate sa faca colaborare si cu Guta din partea mea... Sisu e... Sisu. Quote
Sido Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 A zis intr-un interviu motivul colaborari cu Velea. Poate sa faca colaborare si cu Guta din partea mea... Sisu e... Sisu. dar acum si versurile sunt de cacat. "eu ma duc sa fac un dus, ma sterg cu prosoape de plus joc jocuri de pusti" wtf, care e legatura, sensul, in afara de rima nu are nimic... Quote
Sido Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 parca mai bine o da alex =)) si tot mai bine parca se indreapta si puya. Quote
Stereotype Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 A zis intr-un interviu motivul colaborari cu Velea. dar acum si versurile sunt de cacat. "eu ma duc sa fac un dus, ma sterg cu prosoape de plus joc jocuri de pusti" wtf, care e legatura, sensul, in afara de rima nu are nimic... Melodia e facuta la caterinca sa se puna si el pe picioare. Ma rog oricum nu imi place melodia... Prefer cele vechi... Quote
Stereotype Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Velea e un fatalau, cum poti sa spui asa ceva :D Quote
Recommended Posts