Xplicit7 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Μαθε ορθογραφία ρε σκουπιδαριό που εχεις και άποψη για την παιδεία, αλβανέ Αυτό. Μονο για να γκρινιάζετε είστε ζώα, που μου μάθατε προγραμματισμό στο λύκειο. Άρα επειδή δε γινόταν σωστά το μάθημα επειδή ο τρόπος διδασκαλίας του ήταν επιεικώς για τον πούτσο πρέπει να το καταργήσουμε. Μάλιστα ενδιαφέρουσα άποψη. Quote
Invis™ Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Μαθε ορθογραφία ρε σκουπιδαριό που εχεις και άποψη για την παιδεία, αλβανέ Αυτό. Μονο για να γκρινιάζετε είστε ζώα, που μου μάθατε προγραμματισμό στο λύκειο. Τράβα αυτοκτόνα ρε ζώο,ρατσιστή. Μάθε να βάζεις τόνους και άσε την ορθογραφία για τους άλλους. Quote
Zakiel Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Τράβα αυτοκτόνα ρε ζώο,ρατσιστή. Μάθε να βάζεις τόνους και άσε την ορθογραφία για τους άλλους. Ψώφα αλβανε. Quote
Xplicit7 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ωχ νομίζω ότι ξέρω ποιος είναι. Τέλος πάντων ή θα μιλάς σαν άνθρωπος ή δε θα μιλάς καθόλου διαλέγεις και παίρνεις. Quote
Zakiel Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ωχ νομίζω ότι ξέρω ποιος είναι. Δεν είμαι bot κάποιου, μην το ψάχνεις. Το φόρουμ ειναι νεκρό και δεν ασχολούμε, μπαίνω μια στο τόσο. Quote
Xplicit7 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Δεν είμαι bot κάποιου, μην το ψάχνεις. Το φόρουμ ειναι νεκρό και δεν ασχολούμε, μπαίνω μια στο τόσο. Δε λέω ότι είσαι bot κάποιου απλά νομίζω ότι είσαι κάποιος που χε φάει ban παλιότερα, τέλος πάντων δες το edit μου μη το κάνουμε περισσότερο μπουρδέλο το section από όσο είναι please. Quote
Invis™ Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Αυτός είναι,ο γνωστός μπετόβλακας του section. Αλβανός είναι ο πατέρας σου,τεσπα Cua,μηδενικό. Quote
MixMasteR Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ένας παραπάνω λόγος για κατάληψη. Λες και τους νοιάζει αν θα έχει ή όχι πληροφορική.. Quote
Xplicit7 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Οι ελλείψεις στα σχολεία φέτος θα ναι πάλι τραγικές. Αύριο ανοίγουν τα σχολεία και σε αυτό που είναι η μάνα μου τους λείπουν 4 δάσκαλοι ακόμα και δε ξέρουν καν πότε θα τους φέρουν(αν τους φέρουν). Quote
Recommended Posts