Jump to content

[GR]Scammερια παντουυυ :Ρ

WebM0nst3r

Recommended Posts

Που λετε δεν ξερω εαν γνωρίζεται το Nigeria Scam, ουτε και εγω το ήξερα σημερα το εμαθα χΔ

για να προσέχετε και εσείς, ειχα μια αγγελία στην Χρυσή Ευκαιρία για ενα PS3, μου στελνει που λετε ενας τυπος e-mail

στα αγγλικα και με ρωταει εαν υπαρχει ακομα, του λεω πως υπαρχει και ρωτάω πως καταλαβε τι λεει η αγγελία επειδή ειναι γραμμένη στα ελληνικά,

μου λεει πως ενας φιλος του, του ειπε για την αγγελία και πως του ειπε ολες τις λεπτομέρειες, λεω καλή φαση :P

του λεω οτι κανει 200€ και επειδή ειναι εκτος ΕΕ η αποστολή τα εξοδα ειναι δικά του μου λεει θελω να το στείλεις με DHL, βλεπω οτι η DHL ηθελε 195€ για να το στείλει, του λεω 200 κανει η κονσολα ρε φιλε και θα δώσεις αλλα τοσα για την αποστολη ;

και εκει ξεκινάει η τραγικότητα :P

μου λεει πως το θελει για τον γιο του και πως οταν ειναι για αυτον δεν τον ενδιαφέρουν τα χρηματα και πως δουλευει σε εταιρία με πετρέλαια και εχει λεφτα.

(καλα ρε φιλε εχεις τοσα λεφτα και θελεις ενα PS3 για τον γιο σου μεταχείρα ; γιατι δεν του αγοράζεις την sony ΓΥΦΤΟ !)

του λεω πως θα με πληρώσεις ;

μου λεει με κατάθεση μεσω τραπεζικού λογαριασμου, εε λεω δεν γαμιέται τι εχω να χασω ; του λεω οκ του δίνω εναν λογαριασμό που δεν ειχα αγγίξει ποτε και σημερα έρχεται το επικο e-mail απο την Scotia Bank :Ρ

2jd5lzr.png

λεω κλασσικά οι τραπεζες χέστηκαν εαν εστειλες το πακετο :Ρ

του στελνω μαιλ και καλα οτι πηρα στην τραπεζα του και οτι μου ειπαν πως δεν υπαρχει καποια μεταφορα με αυτον τον κωδικο

και εκει νευρίασε και στελνει αυτο :Ρ

"How do you expect them to disclose it to you, didn't you get a notification in your email, if you have any problem, you should reply the email or tell me and i will talk to my bank, why talking to my bank behind my back"

μεχρι και τα mail ηταν ψεύτικα :Ρ

rka58x.png

εν κατακλείδι εστειλα στην τραπεζα μια απόδειξη απο ενα δεμα που ειχα στείλει πριν κανα 2 χρονια απο τα ΕΛΤΑ just for trolling :P  :not bad:

Οπότε προσοχή παιδιά :)