Jump to content

Recommended Posts

Posted

Recently i made a small upgrade to my pc...i upgraded my gpu with Sapphire 7870 XT and my psu with XFX 650w.... now i'm planning to finish my upgrade and i'd like your opinion on my next moves.... my Budget was 550 euro...but i decided to make it MAX 650....

1)CPU (max 320 euro)

2)Motherboard (max 120-130 euro)

3)CPU fan (since intel has heat probs) (max 30euro)

4)RAM(x2)(max 35-40 euro x2)

5)SSD (max 120 euro)

what do u think about them? any other ideas?

also i have this case... do u think i should change it to something bigger? or it fits just fine?

(PC is for games....Games like tomb raider,bf3,bf4,crysis3,etc.)

Posted

[GR] Αν τα θέλεις μόνο απο e-shop κοίτα κάτι σε αυτά:

SSD

RAM Τουλάχιστον 8 gb στις μέρες μας

CPU (ξεκλείδωτος για overclock) ή αν δεν σ'ενδιαφέρει πάρε τον 4670 χωρίς δυνατότητα overclocking αλλά 20 ευρω λιγότερα.

Κουτί. Πιο ποιοτικό απο αυτό που έδειξες, καλύτερο airflow + cable management.

Σύνολο είναι κοντά στο 600αρι με την ψύκτρα που έβαλες η οποία είναι μια χαρά και μπορείς να κάνεις και λίγο overclock (αν πάρεις τον K).

Αλλιώς υπολόγισε ενα 20ευρω κάτω και αρκετά πιο λίγα με τιμές skroutz/visionstudio.

Για gaming δε χρειάζεσαι ι7 γι'αυτό και στον άλλαξα με ι5, ουσιαστικά δε θα δεις καμιά διαφορά.Πάντως περιορίστηκες γιατί αν δεν έκανες αυτές τις 2 αγορές νωρίτερα και τις έκανες μαζί με τα υπόλοιπα parts θα μπορούσες να χωρέσεις μια πιο δυνατή κάρτα γραφικών με μια διαφορετική σύνθεση..

Και μη ξεχάσεις να ζητήσεις το never settle bundle με την κάρτα γραφικών σου! (3-4 παιχνίδια)

Posted

[GR] Αν τα θέλεις μόνο απο e-shop κοίτα κάτι σε αυτά:

SSD

RAM Τουλάχιστον 8 gb στις μέρες μας

CPU (ξεκλείδωτος για overclock) ή αν δεν σ'ενδιαφέρει πάρε τον 4670 χωρίς δυνατότητα overclocking αλλά 20 ευρω λιγότερα.

Κουτί. Πιο ποιοτικό απο αυτό που έδειξες, καλύτερο airflow + cable management.

Σύνολο είναι κοντά στο 600αρι με την ψύκτρα που έβαλες η οποία είναι μια χαρά και μπορείς να κάνεις και λίγο overclock (αν πάρεις τον K).

Αλλιώς υπολόγισε ενα 20ευρω κάτω και αρκετά πιο λίγα με τιμές skroutz/visionstudio.

Για gaming δε χρειάζεσαι ι7 γι'αυτό και στον άλλαξα με ι5, ουσιαστικά δε θα δεις καμιά διαφορά.Πάντως περιορίστηκες γιατί αν δεν έκανες αυτές τις 2 αγορές νωρίτερα και τις έκανες μαζί με τα υπόλοιπα parts θα μπορούσες να χωρέσεις μια πιο δυνατή κάρτα γραφικών με μια διαφορετική σύνθεση..

Και μη ξεχάσεις να ζητήσεις το never settle bundle με την κάρτα γραφικών σου! (3-4 παιχνίδια)

[gr]

ο SSD εχει write: 130 MB/s !

Ίσως κοιτάξω προς τον i5-4670κ αν θελήσω να κατεβάσω budget......αλλωστε ήταν η πρώτη επιλογή μου....

Συμφωνώ στην ραμ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν χρειαστεί να αλλάξω....έχω 8GB 1333mhz και διάβασα σε ένα αλλο site οτι ο επεξεργαστής έχει support για 1333....ενώ στο eshop λέει μόνο 1600!

Κουτί θα αγοράσω μόνο αν είναι αναγκαίο!

Όσο για το never settle bundle, την έχω πάρει εδώ και καιρό...δεν νομίζω να μπορώ να ζητήσω τώρα...

edit: είδα στο official site της intel οτι έχει Support για 1333...όποτε προς το παρών θα μείνω με αυτή που έχω....

[eng] The cpu supports my 1333 ram...so i dont need to buy 1600!

Posted

Ή εγώ δε διάβαζα καλά ή εσύ έκανες edit τις ram στο post σου :P

Anyway, αυτό με τα 1333 δε παίζει.Ο επεξεργαστής μια χαρά υποστηρίζει τα 1600.Αλλά αν έχεις ήδη ram στα 1333 8gb κράτα την κομπλε.

Για τους SSD, διάβασε εδώ και εδώ.

Όσον αφορά την κάρτα γραφικών σου, μίλα με το support της AMD και δώσ'τους απόδειξη αγοράς (ή ό,τι σου ζητήσουν) και λογικά θα σου δώσουν αυτοί τα codes του bundle.

Το κουτί πάντως θα κάνει διαφορά στις θερμοκρασίες και σε εμφάνιση γιατί θα έχει καλύτερο airflow & cable management.

Posted

If your machine have passed years i suggest you to buy new one... There's no point to upgrade current one.... Cuz in 4-5 months will be fail again.. maybe you could try from plaisio or Multirama to find new upgrade modifications....

Posted

If your machine have passed years i suggest you to buy new one... There's no point to upgrade current one.... Cuz in 4-5 months will be fail again.. maybe you could try from plaisio or Multirama to find new upgrade modifications....

i am upgrading almost everything.....i dont see any reason for my new modifications to fail.... the only things im not upgrading(for now) is my case and my ram.....