Fortuna Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Αδιαφορεις που σ'αγαπώ και ολο μου κάνεις νάζια μα εγω δεν έχω crypton x μα glx με γκάζια Τι είπε ρε ο άθρωπας... Quote
FinalGod Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Αυτή είναι η καυλα μ.Θα την αποκτήσω πάση θυσία.Στημ τελική θα μοιραστώ τον κωλο του FighterBoss και με άλλους. Quote
Forced Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Αυτή είναι η καυλα μ.Θα την αποκτήσω πάση θυσία.Στημ τελική θα μοιραστώ τον κωλο του FighterBoss και με άλλους. Δεν θα τολμήσεις... Quote
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα Takegawa για Innova ή Yoshimura Inox, όχι carbon. Έχω ξεράσει. Quote
Forced Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα Takegawa για Innova ή Yoshimura Inox, όχι carbon. Έχω ξεράσει. Κάνε παραγγελία απο Σαρακάκη,αν και θα σου κόψει τον κόλο... Quote
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Κάνε παραγγελία απο Σαρακάκη,αν και θα σου κόψει τον κόλο... Ποιος είναι αυτός; Quote
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Δεν δίνω 300 ευρώ τώρα, να πάει να γαμηθεί. Αν δεν βρω θα βάλω καμιά Level των 70 ευρώ. Quote
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ; Πότε, από που και πόσο την πήρες. Το μηχανάκι είναι στο μάστορα, έχει πάρει ότι εισαγωγέα συνεργάζεται και δεν υπάρχει πουθενά. Πήρα σε 7 καταστήματα τηλέφωνο κι έχουν μόνο carbon. Με σώζεις αν μου πεις. Quote
Forced Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Δικό σου το Innova βασικά; Ωραίο είναι. Πολλά αυτοκόλλητα έχει πάνω.. Εμένα μου φένεται καρναβάλι,γούστα βέβαια... Quote
Forced Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Δεν απαντάς για την εξάτμιση όμως κι αγχώνομαι. Μην του βάλεις Yoshi,για εμένα βάλε Protech η Racetech χειροποιήτη με το Carbon. Quote
Recommended Posts