Καλησπερα maxcheaters.Χρειαζομαι βοηθεια για καποια προβληματα που εχω στον σερβερ μου .
Για αρχη κ οσους δεν το διαβασαν,ο σερβερ ειναι h5.θα τις κανω ολες τις ερωτησεις εδω για ν μν γεμιζω κ το φορουμ τωρα ασκοπα με τα δικα μου μικροπροβληματα.ελπιζω αυτο να ειναι καλυτερο.
Το pack ειναι αγορασμενο απο φιλο ο οποιος λειπει για ολο το καλοκαιρι..
Λοιπον, ασ αρχισουμε?? :)
1.O Class manager ειναι ξεχωριστο npc το οποιο πρεπει να περασω ??γιατι δεν το βρισκω πουθενα,ουτε σε npc εδω αλλα ουτε και ουτε και μεσα στο game.Και αν ειναι ξεχωριστο μπορω να εχω ενα λινκ για να το κατεβασω??
2.Πολλα NPC που εχω κατεβασει απο το maxcheaters οπως το pack του NeverMore ,του deathspank ,δεν μου γινονται execute.δεν γινεται επιτυχης η διαδικασια τελος παντων.Τι προβλημα υπαρχει?? Μπορω να το λυσω ??
I present to your attention two options for the Hellbound location map
details in the archive
if you have larger effect files, you do not need to replace them
download
updates can be made behind the scenes, so if you catch a crit, post on the forum or download the archive, it may have already been fixed
additionally you can download
all la2 music from the latest version of the game 2025 download
the entire La2 ambisound from the latest version of the game 2025 download
Question
copac0bana
Καλησπερα maxcheaters.Χρειαζομαι βοηθεια για καποια προβληματα που εχω στον σερβερ μου .
Για αρχη κ οσους δεν το διαβασαν,ο σερβερ ειναι h5.θα τις κανω ολες τις ερωτησεις εδω για ν μν γεμιζω κ το φορουμ τωρα ασκοπα με τα δικα μου μικροπροβληματα.ελπιζω αυτο να ειναι καλυτερο.
Το pack ειναι αγορασμενο απο φιλο ο οποιος λειπει για ολο το καλοκαιρι..
Λοιπον, ασ αρχισουμε?? :)
1.O Class manager ειναι ξεχωριστο npc το οποιο πρεπει να περασω ??γιατι δεν το βρισκω πουθενα,ουτε σε npc εδω αλλα ουτε και ουτε και μεσα στο game.Και αν ειναι ξεχωριστο μπορω να εχω ενα λινκ για να το κατεβασω??
2.Πολλα NPC που εχω κατεβασει απο το maxcheaters οπως το pack του NeverMore ,του deathspank ,δεν μου γινονται execute.δεν γινεται επιτυχης η διαδικασια τελος παντων.Τι προβλημα υπαρχει?? Μπορω να το λυσω ??
7 answers to this question
Recommended Posts