VeGe Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Εσένα να υποθέσω η οικογένεια σου μια ζωή πίπες στους χωροφύλακες της εποχής ε ; ταγματασφαλίτες, γερμανοτσολιάδες Quote
Xplicit7 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 ταγματασφαλίτες, γερμανοτσολιάδες Και συνεχίζει την παράδοση αυτός. Quote
Maprex Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Τράβα μάζεψε τη μάνα σου από το πεζοδρόμιο πρώτα. Δεν ξέρεις με τη ευχαρίστηση διαβάζω αυτό το μήνυμα. Με ένα σχόλιο μου μπορώ κατευθείαν να σε κάνω έξαλλο και να λες μαλακίες. Εσένα να υποθέσω η οικογένεια σου μια ζωή πίπες στους χωροφύλακες της εποχής ε ; Το θέμα δεν ήταν αν θα τα έχεις καλά με τους χωροφύλακες ή με τον στρατο. Το θέμα ήταν να μην είχες μολυνθεί από το μικρόβιο της αριστερομαλακίας. Και να ποιές οι συνέπειες. Αντί να τελειώνει το πράγμα από την αρχή με το θείο σου, τώρα και αυτό ζεις και λέει τις μαλακίες του σε σένα και εσύ σε μας. Γίνεται που γίνεται μια προσπάθεια εξάλειψεις της αριστεράς, ας γίνει σωστά. Μια και καλή. Quote
Xplicit7 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Δεν ξέρεις με τη ευχαρίστηση διαβάζω αυτό το μήνυμα. Με ένα σχόλιο μου μπορώ κατευθείαν να σε κάνω έξαλλο και να λες μαλακίες. Το θέμα δεν ήταν αν θα τα έχεις καλά με τους χωροφύλακες ή με τον στρατο. Το θέμα ήταν να μην είχες μολυνθεί από το μικρόβιο της αριστερομαλακίας. Και να ποιές οι συνέπειες. Αντί να τελειώνει το πράγμα από την αρχή με το θείο σου, τώρα και αυτό ζεις και λέει τις μαλακίες του σε σένα και εσύ σε μας. Γίνεται που γίνεται μια προσπάθεια εξάλειψεις της αριστεράς, ας γίνει σωστά. Μια και καλή. Τι μαλακία είπα ; Την αλήθεια είπα πάντως το επάγγελμα της μάνας σου είναι πιο αξιοπρεπές από το δικό σου, no hard feelings. Το θέμα είναι ότι εσύ έχεις μολυνθεί από τη βασιλοχουντική με λίγο νοικοκυραία νοοτροπία που έφτασε αυτή τη χώρα στον πάτο. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ακόμα και τώρα δεν ψοφάτε μπας και ανακάμψουμε και οι υπόλοιποι. Quote
Maprex Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Τι μαλακία είπα ; Την αλήθεια είπα πάντως το επάγγελμα της μάνας σου είναι πιο αξιοπρεπές από το δικό σου, no hard feelings. Το θέμα είναι ότι εσύ έχεις μολυνθεί από τη βασιλοχουντική με λίγο νοικοκυραία νοοτροπία που έφτασε αυτή τη χώρα στον πάτο. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ακόμα και τώρα δεν ψοφάτε μπας και ανακάμψουμε και οι υπόλοιποι. Είπες τα ίδια που είπα εγώ απλά με τη δικη σου εκδοχή. Τι παίζει νεαρέ; Quote
Xplicit7 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Είπες τα ίδια που είπα εγώ απλά με τη δικη σου εκδοχή. Τι παίζει νεαρέ; Ήθελα να μαι απλός και κατανοητός. Δε μας είπες τώρα για την οικογένεια σου. Quote
Maprex Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Ήθελα να μαι απλός και κατανοητός. Δε μας είπες τώρα για την οικογένεια σου. Επιτρέπει η αναρχία το κουτσομπολιό; Quote
Xplicit7 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Επιτρέπει η αναρχία το κουτσομπολιό; Ποιο κουτσομπολιό ; Είπες μακάρι να χε πεθάνει ο θείος μου επειδή ήταν αριστερός, πες μας τι σπουδαίο έκανε η δικιά σου οικογένεια λοιπόν. Quote
Maprex Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Ποιο κουτσομπολιό ; Είπες μακάρι να χε πεθάνει ο θείος μου επειδή ήταν αριστερός, πες μας τι σπουδαίο έκανε η δικιά σου οικογένεια λοιπόν. Μαλάκα δε νιώθεις... Από που και ως που θεωρείς ως κριτήριο για να πεις ότι κάποιος είναι σπουδαίος από το γεγονός ότι ήταν αριστερός; Είσαι πιο καμμένος τελικά απότι φαίνεσαι. Quote
Xplicit7 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Μαλάκα δε νιώθεις... Από που και ως που θεωρείς ως κριτήριο για να πεις ότι κάποιος είναι σπουδαίος από το γεγονός ότι ήταν αριστερός; Είσαι πιο καμμένος τελικά απότι φαίνεσαι. Α αυτό κατάλαβες ; Όντως σας ψεκάζουν τελικά. Άντε τράβα για πίπες στους ανώτερους και στη Χρυσή Αυγή τώρα. Quote
Maprex Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Α αυτό κατάλαβες ; Όντως σας ψεκάζουν τελικά. Άντε τράβα για πίπες στους ανώτερους και στη Χρυσή Αυγή τώρα. Γιατι να ειναι πάντα έτσι όπως τα λες; Quote
Xplicit7 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Γιατι να ειναι πάντα έτσι όπως τα λες; Πότε είπα εγώ ότι είναι πάντα όπως τα λέω ; Απλά έχω πολύ καλύτερα επιχειρήματα από εσάς. Quote
Maprex Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Πότε είπα εγώ ότι είναι πάντα όπως τα λέω ; Απλά έχω πολύ καλύτερα επιχειρήματα από εσάς. Δεν με πείθεις. Quote
Xplicit7 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Δεν με πείθεις. Πρέπει να δείξεις και καλή διάθεση για να πειστείς, παραείσαι αρνητικός. Quote
Maprex Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Πρέπει να δείξεις και καλή διάθεση για να πειστείς, παραείσαι αρνητικός. Έχεις θέμα εεε. Έχεις μεγάλο θέμα. Να το κοιτάξεις τώρα που είναι νωρίς. Να σε κοιτάξει και καμιά γυναίκα αύριο μεθαύριο. Να κάνεις έστω σε αυτό τον πατέρα σου λίγο περίφανο. Quote
Recommended Posts