Jump to content

[Gr] Χρυσή Αυγή + Εφοπλιστές = LFE


VeGe

Recommended Posts

Μιας και έχουν μαζευτεί πολύ επαναστάτες εκ των ακροδεξιών


02/04/2013

Guardian: Ελληνες εφοπλιστές χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή

Στόχος της να αποκτήσει διεθνή ερείσματα, γράφει η βρετανική εφημερίδα


 

          Εκτεταμένο ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή φιλοξενεί σήμερα η βρετανική εφημερίδα Guardian με τίτλο: «Η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή της Ελλάδας φιλοδοξεί να επεκταθεί παγκοσμίως». Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η εγχώρια επιτυχία του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής στρέφει τις πολιτικές της φιλοδοξίες σε επέκταση «όπου υπάρχουν Έλληνες». Η Χρυσή Αυγή «θέλει να δημιουργήσει κύτταρα σε κάθε γωνιά του κόσμου» γράφει χαρακτηριστικά συνδέοντας τη δράση της με βρετανούς νεοναζί κατά την περίοδο ίδρυσής της στην δεκαετία του 80.

 

Τότε, όπως γράφει o Guardian άρχισε να ανοίγει γραφεία στη Γερμανία, την Αυστραλία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Η νέα διεθνής ώθηση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής έρχεται ως αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν συνεχή άνοδο των ποσοστών της και τη φέρνουν στην τρίτη θέση των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα. Για πρώτη φορά στην ελληνική Βουλή τον περασμένο χρόνο με 18 βουλευτές, οι υπερεθνικιστές δείχνουν να συγκεντρώνουν τώρα το 11,5%, γράφει το ρεπορτάζ της Guardian αναφερόμενο στην έντονη φημολογία για οικονομική στήριξη της Χρυσής Αυγής από πλούσιους εφοπλιστές, που κατέστησαν εφικτό το άνοιγμα παραρτημάτων της σε όλη την Ελλάδα.

 

Μετά την Ελλάδα ακολούθησε η Γερμανία και σχεδιάζεται η επέκταση με δεκάδες γραφεία στην Αυστραλία, όπως γράφει η εφημερίδα υπενθυμίζοντας τη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη σε ελληνόφωνη εφημερίδα της Μελβούρνης, ότι το Κόμμα του αποφάσισε να δημιουργήσει «κύτταρα όπου υπάρχουν Έλληνες, επειδή ο λαός κατάλαβε ότι η Χρυσή Αυγή λέει την αλήθεια».

 

«Στους άμεσους στόχους μας είναι η δημιουργία γραφείου και τοπικής οργάνωσης στη Μελβούρνη και πολύ σύντομα βουλευτές μας θα επισκεφτούν την Αυστραλία» είχε δηλώσει ο κ. Κασιδιάρης.

 

Δηλώσεις που ξεσήκωσαν πολλούς έλληνες ομογενείς, όπως σημειώνει ο συντάκτης του ρεπορτάζ της Guardian.

 

Αντιδράσεις από εκπροσώπους της ελληνικής διασποράς

«Δεν βλέπουμε τίποτε χρυσό στη Χρυσή Αυγή» λέει ο πατέρας Αλεξ Καρλούτσος, ηγετική φυσιογνωμία της ελληνικής κοινότητας στη Νέα Υόρκη.

«Εθνικισμός, φασισμός και ρατσισμός δεν αποτελούν μέρος της πνευματικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς» τονίζει με έμφαση ο ίδιος.

 

Ομως η Χρυσή Αυγή σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση από την παρατεταμένη ύφεση στην Ελλάδα και δεν παύει να στρέφει το βλέμμα της στο εξωτερικό για ενίσχυση και επέκταση της δράσης της, όπως υποστηρίζει ο Δημήτρης Ψαρράς συγγραφέας της «Μαύρης Βίβλου της Χρυσής Αυγής».

 

"Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα άλλα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας. Από την ίδρυσή της στις αρχές του 80 είχε το ένα της μάτι στραμμένο έξω» λέει, ο συγγραφέας. Ανάλογες ομάδες στην Ευρώπη έδωσαν στο κόμμα ιδεολογική άλλοτε και οικονομική στήριξη για να τυπώσει βιβλία και περιοδικά. Μετά την χρόνια εισαγωγή ναζισμού, τώρα θέλει να εξάγει ναζισμό» αναφέρει ο κ.Ψαρράς συμπληρώνοντας ότι μέλη της έχουν τακτές συναντήσεις με νεοναζί της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ρουμανίας."

 

Καθώς οι έλληνες της διασποράς υπολογίζονται σε επτά εκατομμύρια η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να αφήσει την ευκαιρία που της δίνει η δημοσκοπική άνοδος να επεκταθεί, παγκοσμίως, συνεχίζει το ρεπορτάζ προβλέποντας ότι οι νεοναζί θα ρίξουν το βάρος της επέκτασής τους κυρίως στους Ελληνες των ΗΠΑ που φθάνουν τα τρία εκατομμύρια. Ηδη, αφίσες και προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται στην Αστόρια, όπου το κόμμα των ακροδεξιών άνοιξε και λειτουργεί τοπική οργάνωση.

«Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο φαινόμενο και θα χειροτερέψει» υποστηρίζει ο Ψαρράς.

 

«Το 2009 ήταν ένας πολιτικός παρίας με 0,29% των ψήφων και σήμερα έχει διεθνείς φιλοδοξίες. Πριν από δέκα χρόνια θα σε έλεγαν τρελό αν πίστευες ότι η Χρυσή Αυγή θα γινόταν η τρίτη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα και τώρα δείτε που βρίσκεται».

 

[glow=red,2,300]Πηγή:[/glow] http://www.tanea.gr/news/greece/article/5009565/guardian-h-xrysh-aygh-sxediazei-na-epektathei-opoy-yparxoyn-ellhnes/

 


 

Όταν το δημοσίευμα κυκλοφόρησε, οι χρυσαυγίτες άρχισαν τα κλασσικά ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και ότι θα μηνύσουν τον Guardian

για συκοφαντική δυσφήμιση, κάτι που δεν έγινε ποτέ όμως. (γιατί άραγε;  ίσως γιατί δεν ήταν και τόσο συκοφαντικό)

 


 

6.11.2012

 

Κατά της φορολόγησης των εφοπλιστών η Χρυσή Αυγή

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο ακτιβισμός σας φτάνει μέχρι εκεί που επιτρέπουν τα αφεντικά σας"

 

 

Κατά της φορολόγησης των εφοπλιστών τάχθηκε χθες στη βουλή η Χ.Α., προτείνοντας διά στόματος Γ. Γερμενή να τους δοθούν επιπλέον κίνητρα εφόσον έχουν ελληνική σημαία για να προσλάβουν ελληνικά πληρώματα. Η φορολόγηση των εφοπλιστών στην οποία αντιδρά η Χ.Α. προβλέπεται με βάση το τονάζ του πλοίου και βάσει των υπολογισμών του οικονομικού επιτελείου, αναμένεται να αποφέρει στα δημόσια ταμεία 80 εκατομμύρια ευρώ. «Η πρότασή σας για επιδότηση των εφοπλιστών θα έπρεπε να σοκάρει τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων», απάντησε στους βουλευτές της Χ.Α. ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και συμπλήρωσε: «Ο ακτιβισμός σας φτάνει έως εκεί που σας επιτρέπουν τα αφεντικά σας».

 

[glow=red,2,300]Πηγή[/glow]: www.lifo.gr

 

Link to comment
Share on other sites

Ανθέλληνες είναι και στη Guardian εδώ τόλμησαν(ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) να κατηγορήσουν την ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ!

 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

Link to comment
Share on other sites

o vege o arxigos propagandas antixrusis augis sto maxcheaters

http://youtu.be/3dhA2GGw50g?t=8m53s

8 lepto kai 55

 

Steven πάλι λόγια ρε; Που είναι οι μηνύσεις ρε;  "ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΧΑΧΑΧΑ"

Link to comment
Share on other sites

Btw τσο και λο σήμερα στα νοσοκομεία όλης τη Ελλάδας ε;

mlk eiste anisoropoi

i xrusi augi einai via kai diktaktoria fasismos kai neonazi varane kosmo

kai milas gia tso kai lo?

ti 8elete twra? trwte ksulo apo fasistes klaite, i xrusi augi einai via

den trwte vgazete mouri oti varate

apofasiste

katadikazete ka8e praksi vias? nai i oxi? apofasiste eirinistes

Link to comment
Share on other sites

mlk eiste anisoropoi

i xrusi augi einai via kai diktaktoria fasismos kai neonazi varane kosmo

kai milas gia tso kai lo?

ti 8elete twra? trwte ksulo apo fasistes klaite, i xrusi augi einai via

den trwte vgazete mouri oti varate

apofasiste

katadikazete ka8e praksi vias? nai i oxi? apofasiste eirinistes

 

ειρωνικό είναι ρε κατσαπλιά πουθένα δεν είχαμε ούτε ξύλο ούτε σεξ

Link to comment
Share on other sites

ειρωνικό είναι ρε κατσαπλιά πουθένα δεν είχαμε ούτε ξύλο ούτε σεξ

yea sorry na vriskeis aformi gia pliatsiko kai vandalismous stin a8ina den einai via enantia se kseni idioktisia

anyway den einai auto to 8ema

antifasistiki-ratsistiki poreia 8essalonikis 20 atoma

antifasistiki-ratsistiki poreia larisas 10 atoma

omilia tsipra larisa 10 atoma

to be continued

Link to comment
Share on other sites

yea sorry na vriskeis aformi gia pliatsiko kai vandalismous stin a8ina den einai via enantia se kseni idioktisia

anyway den einai auto to 8ema

antifasistiki-ratsistiki poreia 8essalonikis 20 atoma

antifasistiki-ratsistiki poreia larisas 10 atoma

omilia tsipra larisa 10 atoma

to be continued

Ναι ρε σίγουρα, πορεία Χ.Α στη Νάουσα(αν θυμάμαι καλά σου έχω βάλει και το βίντεο) 10 άτομα.
Link to comment
Share on other sites

polu aplo se ka8e poreia pane ta meli tis perioxis 8essaloniki terastia poli kai apotuxia antifasistes kai agapi pakistanwn

Απορώ που τις είδες αυτές τις αντιφασιστικές πορείες βέβαια, εδώ να μου πεις είδες 100.000 στην πορεία για τα Ίμια.

 

Τρελή επιτυχία η αιμοδοσία της Χ.Α στα Χανιά(και σε όλη την Ελλάδα λόγικα απλά εδώ ξέρω) χαχαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Posts

    • Well, sorry not sorry for resurrecting old topic, but I believe it's ultimately stupid to implement license checks like Vilmis did 🙂   private static String url = "jdbc:mysql://185.80.128.233/" + getData("Zm9ydW1fZGI="); private static String username = getData("bXJjb3B5cmlnaHQ="); private static String password = getData("Y29weXJpZ2h0XzEyMw=="); con = GlobalDB.getInstance().getConnection(); PreparedStatement statement; statement = con.prepareStatement("SELECT field_6 from core_pfields_content WHERE member_id = ?"); statement.setInt(1, Config.FORUM_USER_ID); ResultSet rset = statement.executeQuery();   This awesome way of coding things leaves us with base64-encoded credentials and DB exposed and accessible globally 😉 Btw he checks his licensing data from some plugin generated table his forum uses. Vilmis took action and ensured that mrcopyright user would have only needed accesses and rights for this operation. But he forgot to ensure that his INFORMATION_SCHEMA database would not be exposed and readable... That leads us to fully readable server variables like version used (10.1.26-MariaDB-0+deb9u1 - pretty ancient DB and OS, I'd assume). From here you can go south and do some kinky stuff, if you want and have knowledge from that. But who cares, right?   Ooh, table core_pfields_content field_6 is IP address which is checked by FORUM_USER_ID. Yep, you can query all IP addresses there (124 of them right now) and also do whatever you want with them! The most fun part? Files source has been shared what, more than 2 years ago? Vilmis still uses very same credentials and never changed it after sources exposure. Altought, "sources" may be way too strong word here. If anyone still uses paid Orion version, I'd leave immediately, or at least fix this incompetent fool caused problems. It's obvious Vilmis don't care or maybe doesn't even know from the first place how to solve this problem (hint hint - tiny PHP Rest API microservice which would do absolutely the same but without exposing sensitive data? but for the third time today - WHO CARES! 😄 )
    • rename the l2.bin into l2.exe
    • L2LIVE.PRO- Dynamic Mid-rates Essence Seven Signs GRAND OPENING - July 5, 20:00 GMT+3 (EEST) TEST SERVER IS OPEN - COME AND CHECK IT OUT TODAY! Join our community and be part of it at: https://www.l2live.pro https://discord.gg/k3NMgR4Dmu   Server description * EXP/SP: Dynamic (x1- x100 based on your level, *before* Sayha and EXP buffs * Adena: x50 / Item Drop: x10 / Fishing EXP increased / Attribute EXP increased * Simplified gameplay to stay in the loop while not spending hours and hours farming * Starter Pack containing very useful items for beginners * MP replenishing potions with auto-consumption * No overpowered donations L2LIVE shop * All spellbook coupons, pet spellbook coupons and master books are sold via Game Assistant * Additionally you can buy SP pouches, enchanted talismans, pet training guides and various other consumables for Adena and L-Coin * More items such as cloaks, more talismans, agathions, belts, pendants, enchantment scrolls of various grades, evolution stones, etc will be added! Shop server as a shortcut, and all retail-like ways of earning items are still here! L-Coins * Drops with small change and in random amounts from Lv60+ monsters  * All raidbosses drop random amount of L-Coin Pouches generating up to 420 Lcoin per unit. **Grand Olympiad and Events** * Grand Olympiad is held week day * Format is 1v1, unlimited weekly fights  * Heroes are declared weekly at Sunday * There are three automated events - TvT, CTF and Deathmatch, running at evenings * Orc Fortress, Battle with Balok, Keber Hunter, Archievements Box, Daily Gift Calendar provisional events are active too Custom user commands * .offlineplay command, your character will keep playing till death or server restart * .offlineshop command, keeps your shop sitting until all items are purchased * .apon / .apoff - enable/disable HP/MP autoconsume And lots of other small improvements are waiting for you!   Join our community and be part of it at: https://www.l2live.pro https://discord.gg/k3NMgR4Dmu
  • Topics

×
×
  • Create New...