Καλησπερα σας μεπμπερ του Μαξ θελω να κανω μερικες ερωτισης με βαση το L2jFrozen
1η ερωτιση οταν βαλω τα Link στο .properties απο L2TopZone + HopZone χρειαζετε να βαλω αυτο που κανει Vote ? δλδ αυτο που ανηγεις και πατας τον κοδικο κλιδει και κανει vote ? η την αρχικη σελιδα του σερβερ? αυτη που σε βγαζει μετα το Vote?
2η ερωτιση οταν πατας το command .vote πας και κανεις Vote και περνεις τα αναλογα Items που εχω βαλει ? ι πρεπει να πατισης και .getRewardVote ?
3η ερωτιση πρεπει να πατανε τα Command για να κανουν vote? η μπορουν και χωρις να τα πατισουν? και να παρουν τα αναλογα Items που εχω βαλει
ευχαριστω πολη και ευχαριστω για τον χρονο σας το καθε σχολειο ειναι χρισιμο
Clan Leader Announcement
Attention all Clan Leaders,
We are officially starting tomorrow! If you bring your clan to Expose , you will have the opportunity to compete for a cash prize (200 Euros - Aden Castle) and claim exclusive special rewards (5.000 Ethereal Tokens - Donation Reward) for your members.
This is your chance to prove your strength, dominate the battlefield, and be rewarded for your leadership.
How to participate?
Register your clan via Master Account > Clan Registration
Be ready for battle and claim your rewards
Only the strongest will rise. Get your clan ready—the war begins tomorrow with our Grand Opening!
https://lineage2expose.com/
Lineage II Expose Team
Question
lampros1996
Καλησπερα σας μεπμπερ του Μαξ θελω να κανω μερικες ερωτισης με βαση το L2jFrozen
1η ερωτιση οταν βαλω τα Link στο .properties απο L2TopZone + HopZone χρειαζετε να βαλω αυτο που κανει Vote ? δλδ αυτο που ανηγεις και πατας τον κοδικο κλιδει και κανει vote ? η την αρχικη σελιδα του σερβερ? αυτη που σε βγαζει μετα το Vote?
2η ερωτιση οταν πατας το command .vote πας και κανεις Vote και περνεις τα αναλογα Items που εχω βαλει ? ι πρεπει να πατισης και .getRewardVote ?
3η ερωτιση πρεπει να πατανε τα Command για να κανουν vote? η μπορουν και χωρις να τα πατισουν? και να παρουν τα αναλογα Items που εχω βαλει
ευχαριστω πολη και ευχαριστω για τον χρονο σας το καθε σχολειο ειναι χρισιμο
ευχαριστω και παλη καλησπερα :-)
1 answer to this question
Recommended Posts