ξερει κανεις να περναει custom weapons σε l2j Αcis?
με στατ λιγο καλυτερα απ τα S grade..για (PVP server) οποιος μπορεις ας μου πει..
αν χρειαστει θα πληρωσω κιολας..εκτος και αν ειναι ευκολο και μπορειτε να μου πειτε τον τροπο.
Και επισης ενα αλλο προβλημα για να μην κανω αλλο topic "ειναι με την olympiada" πατανε οι παιχτες να μπουνε (δηλωνουν κανονικα χωρις προωλημα) αλλα δεν τους παει στην arena μεσα..ξερετε τι μπορει να φταίει?
μηπως ειναι απο τα configs? παρακαλω αν μπορειτε help.
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Bump
NEW USER IN TELEGRAM AND DISCORD IS "mileanum"
Those files that he sells are mine sold to a "good person" like 4 to 5 years ago, they are java, lucera.. ancient rev, i doubt he updated them so many exploits will work since last time i checked lucera timeline.. major stuff got fixed.. the server itself was badly made and rushy so... dont worry let them do what they wanna do.
Question
FunkyLOveR
γεια σας.
ξερει κανεις να περναει custom weapons σε l2j Αcis?
με στατ λιγο καλυτερα απ τα S grade..για (PVP server) οποιος μπορεις ας μου πει..
αν χρειαστει θα πληρωσω κιολας..εκτος και αν ειναι ευκολο και μπορειτε να μου πειτε τον τροπο.
Και επισης ενα αλλο προβλημα για να μην κανω αλλο topic "ειναι με την olympiada" πατανε οι παιχτες να μπουνε (δηλωνουν κανονικα χωρις προωλημα) αλλα δεν τους παει στην arena μεσα..ξερετε τι μπορει να φταίει?
μηπως ειναι απο τα configs? παρακαλω αν μπορειτε help.
THANKS!
1 answer to this question
Recommended Posts