Jump to content

Recommended Posts

Posted

C sa faca si el  are un nick de tot kktu si mai vb de mine macar eu  idrolizez:))))) un  solist roman  nu pe amelie aia care habar nam cine o fi si  vorbesti ca macar de lasi cunaoste pe  cheloo? da u o cunosti pe tarfa aia sau ala ?

si hai dnd spameaza in alta parte

Il cunosc pe cheloo maimutica mica , tocmai de asta mi se pare asa de obscur ceea ce faci tu aici , si daca n-ai observat contul meu e creat din 2008 , cauta xfactor Iosif Alin Boanca , e unul din amici mei , si cu 2 ani in urma Iosif si cu mine i-am luat un reportaj pt undeground rappin'.
Posted

Il cunosc pe cheloo maimutica mica , tocmai de asta mi se pare asa de obscur ceea ce faci tu aici , si daca n-ai observat contul meu e creat din 2008 , cauta xfactor Iosif Alin Boanca , e unul din amici mei , si cu 2 ani in urma Iosif si cu mine i-am luat un reportaj pt undeground rappin'.

Si ce legatura are nea iosif cu ce vb noi aici?:))  tu esti prost frate cu acte'n regula jur  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D

Posted

Si ce legatura are nea iosif cu ce vb noi aici?:))  tu esti prost frate cu acte'n regula jur  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D

' se pune doar la lipsa l-ului apropo , si doar iti ziceam toata povestea , dar esti prea copil sa citesti pana la capat:))
Posted

' se pune doar la lipsa l-ului apropo , si doar iti ziceam toata povestea , dar esti prea copil sa citesti pana la capat:))

\

lol frate da mi se rupe mie pula'n 4 ca tu laii intervievat pe cheloo sau ca tu esti prieten cu iosif ala , speriatu ala de bombe chiar esti prost si nu intelegi ca nare nició legatura cu l2 vrei so sugi sugeo frate in alta parte  :(

Posted

\

lol frate da mi se rupe mie pula'n 4 ca tu laii intervevat pe cheloo sau ca tu esti priten cu iosif ala  speriatu ala de bombe chiar esti prost si nu intelegi ca nare nició legatura cu l2 vrei so sugi sugeo frate in alta parte  :(

You also need Romanian language grammar too? Intersting. Fail guy , you're one of the wannabe's who missed he's life for an 1 hour of farm , right!?
Posted

You also need Romanian language grammar too? Intersting. Fail guy , you're one of the wannabe's who missed he's life for an 1 hour of farm , right!?

ti-ai dat seama ca te-ai facut de ras pe romaneste mai exact , si-o arzi in engleza poate-ti vor citi altii comentariul si vor da reply in favoarea ta ? patetic . vorba lui "ni se rupe pl-n 4 ce-ai facut tu cu nea caisa lu cheloo " . Fii pe topic si nu mai abera .