NOS Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Modenas Pare Grigoro Mixanaki Kai Tha Pigenis Kai Xalkidiki Pou Theleis Me 6 Taxitita Kala Den Tha To Telikiazis Kiolas Katarxas Ti Sigkrinis Re File????? Modenas Dinamik PS:18 Ergostasiaka Kai 16.7 Kathara Cryptor R PS:8 Ergostasiaka 6.4 Kathara Tora To Modenas Exei Simplekti Kai Tha Ine Ligo Pio Diskolo Stin Odigisi Mexri Na To Matheis Ala Ok Min Anisixis Tha To Matheis Modenas Me Klista Matia Akoume Kati Parapanw Kserw..... Quote
NOS Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 dinamik=kineziko tha spasi to sasman tha gamithoun ola.. pare ena yamaha giaponeziko pou einai kai skili kai 4t dn keei venzina kai elikse an diathetis reusto pare to X psigiaki apo pano kai eisai gg.. O Kathe Asxetos Petagete Kai Leei Oti Thelei....... To Modenas Ine Apo Malesia Ante Nioste To Ligo Na Milisoun Auti Pou Kseroun Toulaxiston Oxi Oti Kai Ego Ime Kai Mixanakos Ala Kserw Para Pola Pragmata Quote
TheVortex Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Pedia ego exw akousi oti i Yamaha den ine kali sta mixanakia. Crypton R omos ta exi diapsefsi afta pou akougodousan! Crypton R me xilia! Quote
MrAderson Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 vasika akousa i yamaha 8a vgali kainourgio Z? Quote
TheVortex Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Kainourgio Z? Den to exw akousi .. Ean vgali kainourgio Z pistevw oti 8a ine gamato! 8a psakso kai 8a kanw ena reply edw. Quote
Recommended Posts