randomnamehere Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 εκανα φορματ κι τωρα το pc δεν δεχετι το internet ! για την ακριβεια δν ανιχνευει καν το μοντεμ .. τι κανω? εχω παρομοιο προβλημα κι με τα ηχεια αλλα αυτα δεν με νοιαζουν τοσο πρπς το παρον.. Καποια γρηγορη βοηθεια? σας παρακαλω , τα εχω κανει σαν τον κολο μου :-@ Quote
ShuN^ Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Λείπουν drivers της κάρτας δικτύου και ήχου. Quote
randomnamehere Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Λείπουν drivers της κάρτας δικτύου και ήχου. κι τι κανω αμα δεν τ βρω? .. μολις περασα καρτας γραφ κι επεξ. αλλα δεν εζω βρει για δικτυου.... Quote
JaharakaL Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Gt kaneis format enw dn exeis ta drivers se CD? Quote
randomnamehere Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Λύθηκε , με το που πέρασα τα drivers απο την μητρική όλα είναι οκε.. Quote
randomnamehere Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω την εμφάνιση τον windows 7 για xp? Quote
Dask Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 κι τι κανω αμα δεν τ βρω? .. μολις περασα καρτας γραφ κι επεξ. αλλα δεν εζω βρει για δικτυου.... Ο επεξεργαστής δεν έχει drivers. Quote
Dask Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Χρειάζεσαι το cd της μητρικής, εκεί είναι όλα τα drivers. Quote
Dask Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Λύθηκε , με το που πέρασα τα drivers απο την μητρική όλα είναι οκε.. Χρειάζεσαι το cd της μητρικής, εκεί είναι όλα τα drivers. tl;dr Quote
JaharakaL Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω την εμφάνιση τον windows 7 για xp? Se pio pragma?Epifaneia egrasias? Quote
randomnamehere Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Γιατί έβαλες windows xp; Διότι δεν έχω και το πιο δυνατό pc , και τα 7 ultimate που είχα του έπεφταν πολύ βαριά και με κολλούσαν αφάνταστα .. Και μιας και τα έχω αυθεντικά είπα να γυρίσω στα xp.. Quote
randomnamehere Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Γιατί έβαλες windows xp; Διότι δεν έχω και το πιο δυνατό pc , και τα 7 ultimate που είχα του έπεφταν πολύ βαριά και με κολλούσαν αφάνταστα .. Και μιας και τα έχω αυθεντικά είπα να γυρίσω στα xp.. edit;double posting like a baws Quote
Recommended Posts