Jump to content

[GR]20χρονη από τη Βραζιλία βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της


'Baggos'

Recommended Posts

Μια μαθήτρια από τη Βραζιλία βγάζει στο σφυρί την παρθενιά της για καλό σκοπό, αφού μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα τα διαθέσει για να χτιστούν κατοικίες για άπορες οικογένειες στην πόλη Santa Catarina, από όπου και κατάγεται.

 

H 20χρονη Catarina Migliorini είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής $155,000 μέσω της δημοπρασίας στο διαδίκτυο. Χρήματα θα συνεχίσουν να συγκεντρώνονται μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου

 

Αρνείται ότι είναι ιερόδουλη, δηλώνει ότι πιστεύει στην αγάπη και βρήκε αυτή την ευκαιρία για να κάνει μια θετική διαφορά σε αυτόν τον κόσμο.

 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, κάθε βήμα της 20χρονης, όπως και η ίδια η ερωτική πράξη θα καταγράφεται από κάμερα, καθώς θα γίνει στα πλαίσια ενός αυστραλιανού ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Ζητούνται παρθένες».

 

Η ίδια δήλωσε: «Το βλέπω αυτό σαν επιχείρηση. Έχω τη ευκαιρία να ταξιδέψω, να συμμετάσχω σε ταινία και να κερδίσω και κάτι από αυτό. Όταν κάποιος κάνει κάτι για μία και μοναδική φορά στη ζωή του, αυτό δεν σε κάνει ιερόδουλη. Είναι σαν να τραβήξεις μια καλή φωτογραφία. Αυτό δεν σε κάνει φωτογράφο».

 

Η Catarina, που έχει καταγωγή από την Ιταλία, υπέγραψε για αυτό το project πριν από δυο χρόνια, όταν είδε μια διαφήμιση της εταιρείας παραγωγής του Thomas William που έψαχνε μια παρθένα γυναίκα για την ταινία του.

 

Ο σκηνοθέτης Justin Sisely σκοπεύει να μαγνητοσκοπήσει τα συναισθήματα της κοπέλας τόσο πριν, όσο και μετά την πρώτη της σεξουαλική επαφή. Κάτι αντίστοιχο, μάλιστα, θα κάνει και ο Alexander, ένας νεαρός παρθένος.

 

Για τη συμμετοχή της στην ταινία θα λάβει 20.000 δολάρια αμοιβή και το 90% από το ποσό της δημοπρασίας.

 

Ο νικητής της δημοπρασίας θα περάσει από εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ενώ η ερωτική πράξη θα γίνει στον «αέρα», μέσα σε ένα αεροπλάνο που θα ξεκινήσει από την Αυστραλία με προορισμό τις ΗΠΑ.

 

Η χρήση προφυλακτικού είναι υποχρεωτική, με την Catarina να δηλώνει ότι είναι έτοιμη να αποδείξει ακόμα και στον πλέον δύσπιστο ότι δεν έχει έλθει κατά το παρελθόν σε ερωτική επαφή.

 

http://on-news.gr/

 

 

9F354C6952149FE15FC75E74D4F84E4E.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τι λες τώρα..

Κάνουν τέτοια πράγματα στον κόσμο?

 

Και σε σχέση με τους άντρες, μερικοί ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ κιόλας για να την χάσουν!!! (Όπως σε "οίκο ανοχής")

Link to comment
Share on other sites

Και σε σχέση με τους άντρες, μερικοί ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ κιόλας για να την χάσουν!!! (Όπως σε "οίκο ανοχής")

Πόσο βλάκες :D

Πληρώνουν για να γαμήσουν χαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...