Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

 

Το ΠΑΣΟΚ να αποβάλει κάθε ενοχικό και ηττοπαθές στοιχείο, ζήτησε ο Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας σε διευρυμένη κομματική σύσκεψη. Άφησε αιχμές για προσωπικές στρατηγικές.

 

«Να ξεκαθαρίσουμε αν θέλουμε να ολοκληρωθεί και να δικαιωθεί η πολιτική μας ή θεωρούμε ότι κάναμε λάθος επιλογή», κάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τους βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος, σε διευρυμένη σύσκεψη των οργάνων της παράταξης στην Ιπποκράτους, αναφερόμενος στην «ολοκληρωμένη» πρόταση εθνικής στρατηγικής που έχει διατυπώσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά και την επιλογή, μετεκλογικά, για στήριξη της κυβέρνησης.

 

Ειδικότερα, στη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως αν ισχύει το πρώτο, αυτό θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας της κυβέρνησης «και πρέπει να βγούμε μπροστά ως στρατηγικός εγγυητής της πορείας της χώρας» και όχι, όπως σημείωσε, ως συμμέτοχοι στην καθημερινή διαχείριση. «Αν ισχύει το δεύτερο, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης», συνέχισε, για να υπογραμμίσει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα βρει λόγο ύπαρξης, οδηγώντας τη χώρα στο αδιέξοδο.

 

Σε αυτό το σημείο, ο κ. Βενιζέλος άφησε αιχμές περί «προσωπικών στρατηγικών» εκ μέρους ορισμένων στελεχών.

 

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία το ΠΑΣΟΚ να αποβάλει κάθε ενοχικό και ηττοπαθές στοιχείο», ανέφερε και τόνισε ότι «δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές στρατηγικές». Ο πρόεδρος του Κινήματος ανέφερε ότι διαφωνίες ως προς τους χειρισμούς μπορούν να υπάρχουν πάντα, ωστόσο σημείωσε ότι δεν υπάρχουν αξιακές διαφωνίες που να δικαιολογούν προσωπικές στρατηγικές.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock