Jump to content
  • 0

[help]

Question

Posted

εχω περασει το pach του pheonix στο eclipse αλλα μετα δεν ξερω τι πρεπει να κανω εχω κανει και compile το realise ειναι σαν source apo pack ....

Recommended Posts

• 0
Posted

εχω περασει το pach του pheonix στο eclipse αλλα μετα δεν ξερω τι πρεπει να κανω εχω κανει και compile το realise ειναι σαν source apo pack ....

Δεν κατάλαβα χριστό,μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος φίλε;
  • 0
Posted

εχω περασει το πατσ απο την event engine ολλα καλα ολλα ορεα και εχω περασει το jar στο gameserver εχω βαλει τα sql για τα npc και μενει 1ας φακελος που μιαζει σαν source ... και δεν ξερω πως και τι να κανω για να προχορισω

• 0
Posted

εχω περασει το πατσ απο την event engine ολλα καλα ολλα ορεα και εχω περασει το jar στο gameserver εχω βαλει τα sql για τα npc και μενει 1ας φακελος που μιαζει σαν source ... και δεν ξερω πως και τι να κανω για να προχορισω

δείξε μας τον φάκελο με μια φωτογραφία,δεν μπορούμε να μαντέψουμε τι είναι..
  • 0
Posted

στην πρωτη δεν κολαω στιν δεφτερι τι κανω ειναι το θεμα μαφτο το σουρσε δεν βγενουνε compile τα αρχεια τις πρωτης εικονας ?

• 0
Posted

αφού έχεις το patch.diff

δεν το χρειάζεσαι,απλά έβαλε και το source μέσα ώστε αν σας εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα(error,bug etc) να το φτιάξεται.

• 0
Posted

αρα οκ και μονο το πατσ που περασα και εκανα κομπιλε και πηρα το l2jserver.jar και το εβαλα στο gameserver φτανει... αλλα οταν βενω ingame δεν ξερω πως ξεκειναω τα εβεντ κτλπ

• 0
Posted

αρα οκ και μονο το πατσ που περασα και εκανα κομπιλε και πηρα το l2jserver.jar και το εβαλα στο gameserver φτανει... αλλα οταν βενω ingame δεν ξερω πως ξεκειναω τα εβεντ κτλπ

δες τα configs σου,υπάρχει λογικά κάποια επιλογή.
  • 0
Posted

για καπιον λογο τα l2jmods.properties δεν κανουνε save στο eclipse -_-

μήπως δεν έχεις configs l2jmods.properties?

άλλαξε το l2jmods,με το όνομα των config σου.

• 0
Posted

οχι αφου ι διαδρομη ειναι η εξης L2J_Server/dist/game/config/l2jmods.properties και οταν το ανοιγω εχει μερικα mods μεσα -_-

• 0
Posted

οχι αφου ι διαδρομη ειναι η εξης L2J_Server/dist/game/config/l2jmods.properties και οταν το ανοιγω εχει μερικα mods μεσα -_-

ε τότε κάποιο λάθος κάνεις στο register.

βεβαιώσου ότι βάζεις το συγκεκριμένο config κάτω απο άλλα l2jmod configs.

επίσης,δείξε μια φωτογραφία

• 0
Posted

den einai san source :)  source einai :P

afoy perasis to pach ston core soy kai kanis compile pernis to l2jserver.jar

kai to bazis mesa sto PhoenixRelease...  / lib

meta bazis ton fakelo PhoenixRelease... sto Workspase soy kai to kanis import sto eclipse.

kanis oti diorthosi xriazete ( an xriazete ) kanis compile to PhoenixRelease...

pernis to phoenix.jar & to l2jserver.jar kai ta bazis ston fakelo toy server soy.

se interlude poy to exw perasi den exei config gia na ksekinisi px kapia sigkekrimeni wra

( otan patas sto npc , soy leei se posi wra tha di ta vote poy exei to kathe event , kai tha epileksi to event me ta pio polla vote , meta exeis kapia wra na kanis register )

tis allages tis kanis apo to Event.xml

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...