Xplicit7 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Στα ελληνικά ρε ; Πραγματικά κάτσε δες το στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους, είναι τέλειο. Quote
FaCeLeSsPvP Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 den paizh katse katevase apo rapidshare siga min sou anevasei knc 200 ep se mediafire j torrentz :) ed: vasika exei 2 season se mediafire http://www.anime-greek.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=1000 apo ekei ta katebazw Quote
FaCeLeSsPvP Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Στα ελληνικά ρε ; Πραγματικά κάτσε δες το στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους, είναι τέλειο. exw dei ola ta episodia p ebaze to star sta ellinika tora na katsw na ta dw sta iaopinka tha einai megali 3enera Quote
Xplicit7 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 exw dei ola ta episodia p ebaze to star sta ellinika tora na katsw na ta dw sta iaopinka tha einai megali 3enera Μπα πίστεψε με θα σου αρέσει πιο πολύ αλλά γούστα είναι αυτά. Quote
Dask Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 χαχαχαχα Οκ αγορίνα μου! Αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αρπάχτηκες. Σου την έφαγε τριτοκοσμικός και έξυσα πληγή? Συγνώμη τότες. Καλά βλάκας είσαι ρε, απορώ τι εγκέφαλο πρέπει να έχεις για να βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα. Quote
'Baggos' Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Καλά βλάκας είσαι ρε, απορώ τι εγκέφαλο πρέπει να έχεις για να βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα. Έλα το πέτυχα...? :( Quote
Dask Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Έλα το πέτυχα...? :( Καλά βλάκας είσαι ρε, απορώ τι εγκέφαλο πρέπει να έχεις για να βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα. Πραγματικά, πάνε 5 λεπτά που διάβασα το reply σου και προσπαθώ να καταλάβω τι σε οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα. Εξήγησε μου, και όχι δεν το πέτυχες. Είναι σαν να σε ρωτάω τι ομάδα είσαι και να μου λες ότι σήμερα μαγείρεψες μουσακά. Quote
'Baggos' Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Πραγματικά, πάνε 5 λεπτά που διάβασα το reply σου και προσπαθώ να καταλάβω τι σε οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα. Εξήγησε μου, και όχι δεν το πέτυχες. Είναι σαν να σε ρωτάω τι ομάδα είσαι και να μου λες ότι σήμερα μαγείρεψες μουσακά. Έλα ρε, για να επιμένεις στο να απαντήσω, μάλλον το πέτυχα. Τι έγινε? Quote
Dask Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Λες ότι προτιμάς να γαμάς από το να παίζεις yugioh, σου απαντάω ότι ο άλλος στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ότι θέλει και εσύ μου λες ότι κάνω έτσι επειδή μου φάγαν τη γκόμενα. Εεεε, κοίταξε. Συνήθως κάπου εδώ είναι που δεν συνεχίζω τη συζήτηση διότι δεν με βοηθά και ο απέναντι. Quote
'Baggos' Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Λες ότι προτιμάς να γαμάς από το να παίζεις yugioh, σου απαντάω ότι ο άλλος στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ότι θέλει και εσύ μου λες ότι κάνω έτσι επειδή μου φάγαν τη γκόμενα. Εεεε, κοίταξε. Συνήθως κάπου εδώ είναι που δεν συνεχίζω τη συζήτηση διότι δεν με βοηθά και ο απέναντι. Είδες όμως, σε έκανα στα 2 τελευταία να μιλήσεις ανθρώπινα χωρίς να χαρακτηρίσεις, οπότε καταλαβαίνεις ότι και χωρίς χαρακτηρισμούς βγαίνει μία μέχρι και άκυρη, συζήτηση. Οπότε, εδώ είναι που το κόβω και εγώ, και σου απαντώ ότι τόση ώρα απλά έκανα πλάκα. Καλή συνέχεια αδερφέ Dask! Quote
Recommended Posts