Vagrancy™ Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 kalhmera paidia!!!uparxei kanenas odhgos gia refining se armor h an exei kapoios kamia idea pws na to kanw auto!!!sto peripou dhld ti prepei na kanw..... euxaristw ekton proteron!!!
0 Fanky Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Τι είναι το refining armor; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
0 Vagrancy™ Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 nai sorry to ebala etsi kai den eipa tipota!!!exeis p.x apella 50% me kapoia material pou 8a exw epileksi egw na phgainei 55% kai paei legontas!kati san l2gold....
0 pirama Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 stin oysia kanis add kapio skill stin armor poy exei 3 lvl px 50%, 60 % , 100% kai kanis alles 2 custom armor kai stin mia dinis to 2o skill kaii stin alli to 3o exei ksana gini ayti h sizitisi edw sto max an psaksis leei kai gia to npc poy tis kani trade gia na min xanoyn ta ++ toys :P
0 Vagrancy™ Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 aderfe se euxaristw alla exw psaksi den brhka kati tetoio pou mou les esu!!!ginete na me help kapws na brw to share auto?
0 pirama Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 einai edw sto Help ( eixe gini pros to pasxa an thimame kala ) sto title egrafe armor lvl 50% kai 70% ( an thimame kala kati tetio grafi ) an psaksis pros ta piso tha to bris sigoyra :P
0 Vagrancy™ Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 den brhskw kati !!!!!!exeis esu sto nou sou pws ginete?
0 pirama Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 nai .. apla den thimame to npc pos to kanis gia na metaferi kai ta + px pernis tin apella exei id px 3333 kai exei to id 2000 skill na sto dosi molis tin kanis set kanis c/p ta stats tis apella kai bazis id 9999 px kai kanis ena new skill poy tha dini ta stats poy thes tin kanis prosthiki kai sta set armor opos einai kai h apella apla me main to custom..
0 Vagrancy™ Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 katalaba pws to les!apla to + kapws prepei na brw pws na to kanw!
Question
Vagrancy™
kalhmera paidia!!!uparxei kanenas odhgos gia refining se armor h an exei kapoios kamia idea pws na to kanw auto!!!sto peripou dhld ti prepei na kanw.....
euxaristw ekton proteron!!!
9 answers to this question
Recommended Posts