Lowll. Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Γεια σου ομορφε κοσμε! ενας φιλος με ρωτησε για το ποιο ειναι το καλυτερο Dj software μιας και δεν ξερω ειπα να ρωτησω τα παλικαρια του maxcheaters! πχ Virtual Dj Home FREE V7.0 , Serato DJ Intro , Traktor PRO 2 κ.α! Quote
WhoCaresMyName Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Einai kai analoga pio se boleuei :p Emena m aresi to Vitrual Quote
Lowll. Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Einai kai analoga pio se boleuei :p Emena m aresi to Vitrual ρωτησα ενα φιλο που παιζει εδω στην χερσονησσο και μου ειπε οτι ειναι απο τα χειροτερα! και οτι το Traktor ειναι καλο.. ! τωρα δεν 3ερω ;/ Quote
ntεlis1 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Serato = Mercedes/Ferrari Traktor= Audi/BMW Virtual dj = Huyndai/Landa To serato κανει 700 ευρω μαζι με την καρτα ηχου,το τρακτορ και η καρτα κανα 300+ και το αλλο τζαμπα χωρις καν καρτα ηχου Quote
sτrίkε- Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Θελει να φας πολλα ψωμια ακομα για να παρεις Serato. Μιας και δεν ξερεις ακομα ποιο software να αγορασεις μην το σκεφτεσαι καν για serato. Θα σου μεινει αχρηστο. Το Traktor θελει εξασκηση + Οτι χωρις την κονσολα ειναι αχρηστο. To virtual το χρησιμοποιει και η αδερφη μου, απλα πραγματα. Συμβουλη μου : Ξεκινα με decks. Δεν θα μαθεις τπτ περισσοτερο καλα απο οτι θα το μαθεις με τα decks. Quote
Recommended Posts