AlexByNight Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Geia sas pedia psaxno gia kanenan server me kalo bug tha ithela na to diaskedaso ligaki exete na mou protinete tpt ? afisa to l2 kairo prin k eipa na diaskedaso ligaki ti protinete ????
AlexByNight Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 psaxno enan server me bug... an kserete kapio server pou na leitourgi kapio bug pou kserete auto.
AlexByNight Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Tote diko mou lathos pou ekana auto to post !!
`KnipeX Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Tote diko mou lathos pou ekana auto to post !! pali kala pou to katalaves.
AlexByNight Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 pali kala pou to katalaves. esu ti paristanis tin koutsompola tou forum ta koitaw ola apantaw se ola sxoliazo ta panta k etsi ? ?
`KnipeX Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 esu ti paristanis tin koutsompola tou forum ta koitaw ola apantaw se ola sxoliazo ta panta k etsi ? ? oxi. apla lew tin gnomi mou. kai auta pou kserw. Paratirise tsolia mou se pia boards postarw? Sto servers p lew tin gnomi mou, sto dev help se oti kserw helparo kai se auta. ante trava tora kane post na vreis server me bug gt xoris bug ise kai tha ise kolonoobo
Recommended Posts