BonJovi® Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 χαχαχαχαχαχα αμα τον συναντησω εχει να φαει κράξιμο! χααχχααχαχ περιμενε νομιζω τον εχω μσν...ποια ηταν η e-γκομενα? η Ephen? χαχαχααχαχ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΟ ΜΕ ΕΦΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΣΙΜΕΡΑ...ωραίος...εχει να φαει κράξιμο...αχαχαχ τεσπα απο μενα σοζ δεν ήξερα. Άσε το παιδί ήσυχο ρε τι σου έφταιξε xD Τέσπα τελικά ποιος είσαι; xD Όλο και κάτι βρίσκεις στο youtube.. Ωχ θεέ μου! Quote
Xplicit7 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Είναι ο Πετράκης τίποτα υπεύθυνος σε κανένα καμπ ; Γιατί εκτός από πολεμικές τέχνες κλπ θα τους μάθει και πως να βιάζουν 14χρονα και να μη σε συλλαμβάνουν. Quote
Fortuna Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 @BonJovi Ψάξε για hate punk Στόχος τους είναι η εκπαίδευση μελών και φίλων όχι μόνο στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, αλλά και στις πολεμικές τέχνες, με έμφαση στο αρχαιοελληνικό παγκράτιο. Πληροφοριακά, στο παγκράτιο επιτρεπόταν να σκοτώσεις τον αντίπαλό σου. Στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπάρχει για ευνόητους λόγους. Quote
`KnipeX Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 @BonJovi Ψάξε για hate punk Πληροφοριακά, στο παγκράτιο επιτρεπόταν να σκοτώσεις τον αντίπαλό σου. Στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπάρχει για ευνόητους λόγους. Κακώς. Quote
`KnipeX Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 θα παω με τον γιο μου εκει. Χρυσαυγίτες είστε και οι δύο? xP Quote
SirLionheart Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Πληροφοριακά, στο παγκράτιο επιτρεπόταν να σκοτώσεις τον αντίπαλό σου. Στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπάρχει για ευνόητους λόγους. Για καινούργιο μας το λες; :P Θα πάω με τον γιο μου εκεί. Να μας κρατάς ενήμερους εε... :P Quote
Recommended Posts