Jump to content

Recommended Posts

Posted

Η τράπεζα Κύπρου προσφέρει εδώ και χρόνια κάποια δυνατότητα κατοχής prepaid card... Θα ήθελα λοιπόν από κάποιον κάτοχο, να μάθω αν εγώ (άνω των 18) , έχοντας αυτήν την κάρτα, μπορεί ο αδερφός μου πχ ενω ειμαι εξωτερικο να χει στα χερια του την καρτα και να παει να μου καταθεσει οποιοδηποτε ποσο αναπασα στιγμη? ή θα του κανουν νουμερα? οτι δεν μπορει κτλπ επειδη ειναι ανηλικας?

Posted

Δεν νομίζω να χρειάζεται να είσαι άνω ή κάτω των 18 γιατί αν την χρησιμοποιείς μέσω e-banking , αυτό δεν το ελένχει κανένας.

Τώρα για την κάθεση που λες , ναι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου στείλει χρήματα.

Posted

Δεν νομίζω να χρειάζεται να είσαι άνω ή κάτω των 18 γιατί αν την χρησιμοποιείς μέσω e-banking , αυτό δεν το ελένχει κανένας.

Τώρα για την κάθεση που λες , ναι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου στείλει χρήματα.

Σημερα το επιβεβαίωσα , δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με την ηλικία, ευχαριστώ πάντως!  :)

Posted

Όταν είναι να τα πάρουν και 5 να είσαι np.

+1!!!!!!! Χρήματα να πάρουν και ας είσαι και νεογέννητο χαχαχαχαχαχα

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock