Deadpool Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Και εγώ, απλά εννοώ non-stop. Απλά τότε ήμασταν τα κλασσικά μαλακισμένα 15χρονα που την έχουν δει ιστορίες και έκραζαν όλα τα τραγούδια που δεν έχουν σχέση με ροκ και ας μας άρεσαν στα κρυφά. re dn akouw mono rock akou jazz kai ligo klasiki alla dn boro thn skatila ths pop olo show kai figoura kai no music Quote
Vazelos Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ούτε εμένα ψυχαναγκαστικά χαίρομε όταν το ακούω Quote
Deadpool Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Μόνο σε εμένα δεν αρέσει το Iron Man; (το τραγούδι) e ok se niotho Quote
Fortuna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Aπλά η pop είναι για λιγότερο forever alone άτομα. Quote
BonJovi® Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Aπλά η pop είναι για λιγότερο forever alone άτομα. +1 kanis gia duo ranked 1426 elo ? east Ύμνος. @Fortuna γιατί ρε; Κομπλέ είναι το iron man Quote
VeGe Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Όταν ήμουνα στη συναυλία του Roger Waters στο ΟΑΚΑ, η μάνα σου γαμιότανε, με ένα γαύρο ψωλαρά, από τον Πειραιά Quote
Deadpool Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Όταν ήμουνα στη συναυλία του Roger Waters στο ΟΑΚΑ, η μάνα σου γαμιότανε, με ένα γαύρο ψωλαρά, από τον Πειραιά Hey - KAI EGO IMOUUN STHN SINAVLIA .... mikri aporia thn manasou se posi ora na thn fero apo eki? Quote
Dask Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 MOAR! TRASH! PLZ! Τι λες γαμώ τη νεκρή σου μάνα και δεν βρίσκει ησυχία στο τάφο μέσα. Έχουνε φυτρώσει βουκαμβίλιες να πηγαίνω να κατουράω συνέχεια στο μνήμα. Quote
VeGe Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 H-beep- KAI EGO STHN SINAVLIA .... mikri aporia thn manasou se posi ora na thn fero apo eki? Συμβουλή του Γέροντα Βετζε Νο1) Όταν σου λένε για τη μάνα σου θα φροντίζεις η απάντηση σου να μην περιλαμβάνει μάνες. Είναι βαρετό. Quote
Deadpool Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Συμβουλή του Γέροντα Βετζε Νο1) Όταν σου λένε για τη μάνα σου θα φροντίζεις η απάντηση σου να μην περιλαμβάνει μάνες. Είναι βαρετό. asxeto alla dn exo xasi sunavlia apo to 7 Quote
Recommended Posts