InTheEndॐ Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Re paidia sto forum tou server mou exei gemisei botakia olo grafoun 3erete tis sini8os paparies stin arxh sta Off-Topic kai otan ezvisa ston General Discussion,exw aganaktisi den 3erw kai polla apo SMF,mhpws 8a borousate na me help? YO! Quote
PrivaTe Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Λοιπόν ντρελέ για να λύσεις το πρόβλημα σου με τα botia πρέπει να πάρεις ενα απώθητικο sprey και να ρίζεις παντού γύρω από αυτό και μετά να δεις ότι δεν θα πλησιάζει τίποτα. YOOOOOOOO my niggah :) Quote
InTheEndॐ Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Λοιπόν ντρελέ για να λύσεις το πρόβλημα σου με τα botia πρέπει να πάρεις ενα απώθητικο sprey και να ρίζεις παντού γύρω από αυτό και μετά να δεις ότι δεν θα πλησιάζει τίποτα. YOOOOOOOO my niggah :) πωπω δικε μου εσυ εισαι πολυ Yo. Quote
PrivaTe Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 πωπω δικε μου εσυ εισαι πολυ Yo. Ναι δεν βλέπεις σου έμοιασα, λοιπόν εξήγησε μου το λόγο που έβαλες το yo ή αλλιώς ιοοο Quote
InTheEndॐ Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Ναι δεν βλέπεις σου έμοιασα, λοιπόν εξήγησε μου το λόγο που έβαλες το yo ή αλλιώς ιοοο Γιατι μπορω Problem? Συνεχισε ετσι και σε κοβο -2 Quote
PrivaTe Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Γιατι μπορω Problem? Συνεχισε ετσι και σε κοβο -2 Νιώθεις λίγο μειωνεκτικά? Άνοιξε την καρδιά σου και πες μας τα προβλήματά σου τέκνο μου. Quote
RaFaaa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Γιατι μπορω Problem? Συνεχισε ετσι και σε κοβο -2 Εγω στην θεση σου θα εκληνα το forum καιι θα ελεγα οτι προβλημα εχουν να στελνουν email και δεν τρολλαρο τωρα... εγω αυτοο ειχα κανει.. Quote
InTheEndॐ Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Εγω στην θεση σου θα εκληνα το forum καιι θα ελεγα οτι προβλημα εχουν να στελνουν email yo Quote
PrivaTe Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Εγω στην θεση σου θα εκληνα το forum καιι θα ελεγα οτι προβλημα εχουν να στελνουν email Που να στέλνουν email? Τα bot σε αυτόν? Σε έχασα λίγο. Quote
RaFaaa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ενοω οτι αν καπιος θελει να κανει καππιο bug report η να θελει να κανει καποιες ερωτισης για τον σερβερ να σου στελνουν ενα email Quote
PrivaTe Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 yo Λοιπόν επειδή φαίνεσαι λιγο ψαρομένος η λύση στο πρόβλημα σου είναι ένα untibot πως σκατα λέγεται, και για περισσότερη ασφάλεια βάλε όταν κάποιος κάνει register να πρέπει να γράφει και κάποια γράμματα ως ασφάλεια. Όσο για το untibot το βρίσκεις στο smf forum. Quote
BonJovi® Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Βάλε στο register, να χρειάζεται να διαλέξεις χώρα. (Country Flag) Quote
PrivaTe Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Χρησιμοποιήσε αυτό εδώ, http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=999 ! Για να δεις τι καλός που είμαι .. Quote
PrivaTe Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Βάλε και αυτό http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2815 Quote
RaFaaa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Re paidia sto forum tou server mou exei gemisei botakia olo grafoun 3erete tis sini8os paparies stin arxh sta Off-Topic kai otan ezvisa ston General Discussion,exw aganaktisi den 3erw kai polla apo SMF,mhpws 8a borousate na me help? YO! btw αν το site του σερβερ σου ειναι www.l2dreamless.net η καπως ετσι εμενα δεν με αφηνη να μπω ενα firewall Quote
Recommended Posts