aytakis Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Ρε μαλάκα σοβαρά δε τρολλάρω εδώ και καιρό, δεν έχω όρεξη ίσα ίσα είμαι good guy greg ίσως για αυτό ο Finito να μου έκανε ban. ntaksi toso kero pou kratuses ti thesi sou ixe gini o kolos sou potiri ..niwse
Vala Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ntaksi toso kero pou kratuses ti thesi sou ixe gini o kolos sou potiri ..niwse Ποια θέση ; :S
Escordia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Ναι αλλά ήταν από demote οπότε δεν πιάνει. Τώρα σουβλάκι ή πιτογυρο; pos den pianei? tora lew na paw gia gaming mod ti les?
Vala Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 tou mi banned member ;) Για ποιο λόγο να φάω ban ; Δε θυμάμαι πότε τρόλλαρα τελευταία φορά ;p
Vala Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ΘΕΛΩ ΦΙΛΙΚΟ ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ! Της πουτάνας θα γίνε. Ξέρεις για την κόντρα και το λες ε ; χαχαχα
aytakis Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Για ποιο λόγο να φάω ban ; Δε θυμάμαι πότε τρόλλαρα τελευταία φορά ;p kala skase
Vala Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 kala skase Αυτιστικέ.Μόνος σου τα λες μόνος σου τα πιστεύεις.
aytakis Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Αυτιστικέ.Μόνος σου τα λες μόνος σου τα πιστεύεις. kala skase
BonJovi® Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Της πουτάνας θα γίνε. Ξέρεις για την κόντρα και το λες ε ; χαχαχα Ναι ρε, θα έρθω και εγώ όμως Support Platanias! Υπάρχει αδελφοποίηση με τον Εργοτέλη;
FinalGod Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 pos den pianei? tora lew na paw gia gaming mod ti les? Το να μπεις δεν είναι δύσκολο.Αλλά με την βαρεμάρα Π σε δέρνει δεν θα κάτσεις πολύ.Εγώ θα σε παραδεχτώ αν θα καταφέρεις να κάτσεις πάνω από δίμηνο ED σοβαρά λεγε ρε Νικολουδε μην ασχολισε ρε τρόμπα.Εδώ τ είπες κάνε με report και σε έκανε το ζώο. Τεσπα Καληνύχτα γιατί αύριο δουλειά ηνο
Vala Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Ναι ρε, θα έρθω και εγώ όμως Support Platanias! Υπάρχει αδελφοποίηση με τον Εργοτέλη; Δε ξέρω δε νομίζω.Λες και έχει οπαδούς ξέρω γω χαχαχα Ultras Platanias!
Recommended Posts