zEx_Drax Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Paidia oi kaliteroi gia to olu na kserete einai oi mage. Quote
Darky Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Summoner is really the best and pw of course :D Quote
NiOSe Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 o kalitero char pistevo einai o dominator.exei seals,soul guard,drain,cp restore..pou na psofisei? Quote
Emrys Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ego pisteyo oti oloi einai kaloi ama kseris! Alla apo fihgter einai kali oi paladin giati kanoyn stun kai se barane idietera ama pezoyn me fighter einaiakoma pio kali! Kai apo magoys pisteyo oti einai kalos o nekro gt ama kanis + to archor kai petixi meta o antipaloss tin patise ! i an einai magos kani kai silance! {dn exo paiksei polles fores me mago} .Tora se multiskills kaloi einai oi destroyerme sindiasmo paladin ,warcryer kai tyrant poy o tyrant soy exei kati dinamis poy soy katebaini grigora i zoi kai meta foras paladin i destroyer kai sigoyri niki ! Alla apo magoys iparxoyn pollles stratigikes oi perisoteroi pantos einai dominator,speelsinger,elemental master (sorcerer) kai bishop ! elpizo na boithisa Quote
supernoobas24 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 1)twra ston hellbound oi summoner tous afinoun tous allous me diafora na fantastite se enan server o sph vgike hero me 112 points k o elemental master vgike me 474 k oi 2 apo to net m 2)oi kaloiteroi summoner warlok k elemental summoner(k oi 2 ta spane)o enas gt exei grigoro recycle sta skills tou k kanei sinexeia heal sto pet k exei k polu kalo casting(elemental summoner)k o allos mage ban warrior ban anti-casting ekseretika grigoro heal anchorn cubic k apla ta spaei 3)oi overload einai ekseretikoi mexri akatanikitoi sthn olympiada einai o poio grigoros tropos gia na nikiseis tous allous idika an ksereis na pezeis skeutomai na ftiaxw k GUIDe gia ton overload alla tha m parei xrono k pali tha prospathisw pantos opoiws niwthei overload einai akatanikitos(my first char xD) Quote
varo Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 o kalhteros char gia oly einai o overlord.. foras impirial se fighter mexri na tou katevaseis to cp kai meta dc kai drain..mono 3 fores sleep(na poiasei)kai silence h root (analoga ton char)...stou kamael o kalhteros gia oly einai o duelist Quote
MadDealer Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 paidia pezo ena c6 server kai 8elo na m peite poios einai o kaliteros char gia olympiad? oi perisoteroi char ston server einai fighters kai idietera destroyer ego pistevo pos an ksereis na paizeis enas warlock einai oti prepei gia olympiad .. kai an exis kai ena active atack type augment skill tote einai pou.. DEN.. pefteis.. Quote
jewels90 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Warlord for ever guys!(ama exeis kai ena bow ++) Exei to revival to opoio to spaei..! Quote
TwisTy Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dn diavasa ti eipate oloi + sorry :)....I dikia m gnomi einai oti dn yparxei best char oxi mono gia oly alla gia pou8ena..apla prepi na ksereis na pezeis to class pl kala.....!!!An + oi perisoteroi servers stin oly einai OL rulezz.....(exo dei omoC na xanoun + apo ta pio nerfed class ) Quote
Diavolos Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Exoun kanei upervolika imba tous gladfiators kai tyrants re. Den exei balance to game, oso paei pio skata to kanoun apo autin ti napopsi. P.x. katantisane oloi oi chars na kanoun pio polu dmg apo tous mages, kai oi mages eoxun ta pio skata stats apo defence kai HP. Quote
TorRento® Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 e Destro VS .....hmmm Sinvel Ranger dioti att speed dld hit and run xD auto pisteuo dokimase to Quote
Recommended Posts